Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
105 je unutrasnja mera od gume do gume a zahvat pluga je 100...Grunt koju si sirinu zadnjih tockova namestio kad si suzavao
Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока
Sad sam pogledao uzivo, fotografija laze. Ne radi se o cepu sa cetvrtastom glavom, vec o redovnom srafu za stezanje glave.E baš šteta, ja se taman obradovao da ispod tog šrafa može podmetnuti neki el. senzor (platnica) za digitalni termometar.
A onaj čep pored, sa četvrtastom glavom? Za čega on služi? Može li tu ubudžiti dodatnu sondu za mehanički termometar? Nisam do sad uopšte ni primetio taj čep, nego sam juče poroveravao sat temperature u rusu pa slikao kako sam povezao masu za drugi senzor, i posle na slici vidim taj čep. A blen'o sam tu x puta gledajući gde bi moglo nabudžitiu sondu termometra a da ostane i originalni sat i lampica u funkciji, i nisam video. Čak sam poručio i novi tip kućišta termostata koji u sebi ima dodatno mesto za sondu (tako mi je bar rečeno), a ono mesto za sondu na izvolte (naravno ako je moguće tu staviti sondu)...
Nemoguca misija. Uglavnom je do plovka. A plovak sve gori od goreg. Mi se drzimo armature. Ubodem u rezervar i znam gde sam. Sve ostalo je samo kidanje zivaca.
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Koja je cena? Jel pasu sve rupe?
Jos nisam resio da prodam staro, kad resim bice i cena.
Zaintrigirao me je grabikov post... Nešto razmišljam da li je možda moguće da postoji više tipova davača za termometar, odnosno sa drugačijim NTC, sa možda manjim otporom? Možda mi zbog toga jako laže termometar...
Jos nisam resio da prodam staro, kad resim bice i cena.