Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta je sad uradio?Sto dalje sve vise imam ideju da mu okacim metlu za auspuh, ali bar da sastavi 2 sezone kod mene da se posle ne kajem.
Nemoj baš da žuriš sa metlom,i ne kudi konja koji vuče...samo mu daj priliku da se pokaže u radu ovo ostalo su sve nijanseSto dalje sve vise imam ideju da mu okacim metlu za auspuh, ali bar da sastavi 2 sezone kod mene da se posle ne kajem.
Verujem da ti se i ćale veoma lako privikao s imt na rusaSto dalje sve vise imam ideju da mu okacim metlu za auspuh, ali bar da sastavi 2 sezone kod mene da se posle ne kajem.
Koja tanjiraca je u pitanju Manjevicu?pretpostavljam da je imao cesku pumpu,one su malo tromije...i da li je ravan most?ako most ako nije dobro podesen trap pa jede gume nejednako oce da trese na asfaltu,a ostalo inace ne znam zasto bi bio manje udoban od prosecnog traktora te klase.Prosto ne znas sta je udobnije.
Vozio sam 1025 od prijatelja, kupljen nov 2012 godine.
Prvo sto nije mogao da vuce moju tanjiracu isto kao moj traktor, a drugo trosio je više od mog. A trece i najbitnije na njemu bih prvo stradao ja pa sve ostalo.
Pa onaj Dx85 što sam imao koji se proizvodio do 1980. godine je bio udobnije od Rusa 1025.
Sada je taj isti covek kupio YTO1304, to je vec malo bolje, čak je okretniji od mog traktora, vuce kao lud, jedino sto je malo bucniji u kabini.
Na IMT-a se vise ne vracam.Verujem da ti se i ćale veoma lako privikao s imt na rusa