Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cvekla dobro rodila, još bolje naplaćena. Ima se može seTek njega ne bih. AKO budem u mogucnosti to ce biti nesto crveno, samo iz ovog veka.
Nisam ni mislio da se vraćaš, samo me zanimao komentarNa IMT-a se vise ne vracam.
Mozda je njemu za NIJANSU motor i hidraulik suvlji, al mi se usi oznoje od buke.
Napravise ljudi nauku od MTZ menjaca, a on ako nije razlokan prost, da prostiji ne moze biti + velik izbor brzina ukupno 11.
Dobro je da nisam jedini,ni meni nije jasno ali kada sam ga kupio(pre toga nikada nisam seo u ruasa) prijatelj mi je telefonom objasnio kako idu brzine I tako sam došao iz NS-a. Ništa lakše.Na IMT-a se vise ne vracam.
Mozda je njemu za NIJANSU motor i hidraulik suvlji, al mi se usi oznoje od buke.
Napravise ljudi nauku od MTZ menjaca, a on ako nije razlokan prost, da prostiji ne moze biti + velik izbor brzina ukupno 11.
Sad mi jasno sto je Manjevic motor kupio.
evo snajkeTi kupis Zetora, pa ces se možda ozeniti.
A ja cu za zenidbu da koristim 539 bez kabine.
Imaš ti dosta bolji mamac za ženidbuA ja cu za zenidbu da koristim 539 bez kabine.
I ti si citirao dantea? Meni vise licis na nekog ko je pricao o svom 58-ku, kleo se u njega i dizao ga u nebesaZenu treba da zavedete sa stihovima Dantea a ne sa skockanim traktorima