MTZ Belarus

Ventil je prava stvar,to stoji... Al meni prednji utovarivac spusta skoro isto prazan i sa paletom crepa... Dok poluge kad mi treba brze da spusti prebacim ga na prinudno pa kad dodđe do zemlje prebacim u plivajuci,mada i kad spusta sporo nesto lakse bolje i tako nego da baca... Al to odrađeno na brzinu i tako ostalo dan danas... Ćale se vise zanima rusom i kaze ne smeta mu,dok kod mene u sameu elektronski potencioni tockic i stelujem po potrebi brzinu,moze se podesiti da 1300kg spusta sat vremena...

Sent from mTalk

Ja na primer sa tim nemam problema meni bunker od beraca lepo dize i spusta jedino me nervira sto mi kad podiglem bunker kljunovi padnu na zemlju i to onako bas ih otkaci da padnu.
Ovo sa kockom je dobro resenje to ima i na kombajnima,a najeftinije je ubaciti jednu platnu sa manjom rupicom i resen problem na brzaka i najeftinije i to uraditi negde kod klipa od bunkera na povratu ulja da se na traktoru ne radi nista ako je samo bunker od beraca problem.

Ja sam na crevo od spremaca stavio rupicu od 2mm i sad odlicno radi,ranije nisam mogao da otvorim krila,hoce da otkine nesto.

Je.. ga konstruktor i traktor i pumpu hidraulike de je turena, sve izgleda tu je a nikako je rastaviti i skinuti... Srecom sanirano je, sad na leru tuce 170 bara.

Ja sam na nekoliko prikljucaka,gde su hidraulicni cilindri male kubikaze busio i 1-1,5mm da ne bi nesto otkinuo i radi sve bez problema.

Pitanje za vlasnike 952 ili 892 za cega sluzi onaj mali rezervar[otprilike pola litre, litra] sa metalnim cepom iznad samog motora vidi se tek kad se digne kabina.Kod mene je prazan a nevidim ga nigde u upustvu.

Nazad
Vrh