grunt
Član
Pa sta kaze cika Danger...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A poluge hidraulike jel podiže?
Ne znam nisam to gledao.Radoslave jel ti bar napne creva ?
Imas slike par ljudi sa foruma koji su radili,pa i moje slike su tu...pogledas,rasudis sta valja...Stavio bih hidraulicni volan na 82ku...e sad pitanje,da li da se zavitlavam i dajem vise novaca da bude original kao na novijima,ili da orbitrol nakacim na stub volana i ustedim koji dinar? Kako se pokazala ova druga opcija?
Klip bih nakacio na plocu koja bi bila pricvrscena za prednji most sa cugovima...jel to ok?
- - - - - - - - - -
I da,ako orbitrol stavim na stub,gde idu creva za ulje?
Za staru 82ku recimo nema da se kupi nov hidro pojacivac..
De ima da se kupi prigusnica kipe za MTZ ?
Potrebna mi je za berac, kad stisnem rucicu za spustanje bunkera otrese ga kao list.
De ima da se kupi prigusnica kipe za MTZ ?
Potrebna mi je za berac, kad stisnem rucicu za spustanje bunkera otrese ga kao list.
2,5 do 3 mm radi posao.Bobo vidi se da nisi radio sa MTZ masinom, ni blizu IMT-a kipovanje.
Grunt dao si konkretan savet ali bih da prodjem jednostavnije citaj jeftinije od te kocke.
Interesuje me koliko mm treba da bude ta rupa siroka u prigusnici i da li ide u vidu reducira ili moze i kao neki "metalni novcic" na kom se probusi rupa i ubaci se u muski dzek.