Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vredi promeniti ! Razlika u temperaruri se primeti. Bude niza za nekih 5 stepeniZa vlasnike 1221.2 sto su menjali ventilatore hladnjaka i stavljali od 9 peraja tj od 1221.3 da li se primeti razlika u temperaturi, tj koliko je manja, kod mene se moj nece bas nesto oznojati ali mozda bi menjao nije neka investicija... Hvala
Orem sa 4x35 gde ćeš više od togaAko ga upregnes da ore sa maksimalnom snagom (a valjda je to sustina, inace si mogao kupio 1025) grejace se svaki 1221.2.
U kojoj brzini orete sa 82 sa plugom 2x14 i 3x12????
Skines i bacis!!! Kupis nov nije to skupo oko 70-80e i opet miran neko vreme ili ako hoces da se patis kupis karike pa menjas svakuh per danaZna li ko sta o kompresoru
2x14" ---- četvrta i peta zec, peta samo kad je lepo ravno- traktor može al' vozaču nije sve jedno ako je grbavo. Ja najviše radim četvrta zec. Kornjaču u oranju ne koristim
3x12" ---- nisam imao prilike da radim sa 3x12", ali jesam sa 3x14". To sam radio u trećoj zec.
Koliko su te brzine km/h i koliko obrtaja motora, ja sam sad orao 3x35cm mtz-82, 5 zec, 1800/o oko 8,5 km/h ide
Tako sam i ja radio, al sam vukao samo 2x14, 3x12 nisam imao prilike.....izmedu navedenih plugova, koji se lakse vuce??
A kako vuce 3x35????