MTZ Belarus

Ljudi moji (da se ne uvrede vlasnici ako ih ima), pa ovo je ruznije od traktora iz 50ih i 60ih godina pa cak i Rakovice 120:haha:. Ona klasicna cetvrtasta maska je Giugiaro Design naspram ove. Pa da su dali studentu sa fakulteta za dizajn lepse bi konstruisao masku. ovako kao sto Matic rece bas su ga zdel(j)ali.

Jednom sam baš usporio autom i gledam u njih tu je cela familija deda,žena,muž i dvoje dece,muž je vozio traktor a ostatak familije ga pratio autom...Deda baca šešir na put i gazi,žena viče na muža a deca plaču...:haha:

A problem je bio jer nije nasuo goriva na pumpi od kako je izasao iz kruga AP pa je stao.................:haha:

@danger Nije,bili mađari neki i žena vikala "Jesam ti lepo reko da ne uzimaš ovo g....,trebali smo onog lepog Case-a" bassza meg az anyad,te budos gane...:osmeh:

Desna vrata? Pa recimo od spolja da podigneš hidraulik ili spustiš. Ovako sada liči na case model iz 96 kao galicijev ili serija 4.

Zasto bi to radio kroz desna ili bilo koja vrata , kad 1221 ima monoblok i da dignes poluge ili spustis imas poligicu na ventilu monobloka(upravljanje preko sajli) i sa zemlje od zada mozes da upravljas polugama, dizes ili spustas. Nesto slicno imaju i Case i NH (ovi bez EHR) pa cak i najnoviji NH.

E, jbg sad. Napravili ste priču da je to najgori traktor koji postoji. A ima ga svaka bar treća ili četvrta kuća. Nije idealan, to se slažem. Sremac, ipak sam smatrao da je šala to što si pisao onomad. A verovatno ima i godina ako je tako kako kažeš.

Stariji od mene 5 godina..ostavio mi deda u amanet da se patim sa njim. Umesto da se opametim ja kupio jos jedan..a kako stvari stoje..dledam ovaj gadni..

Zasto bi to radio kroz desna ili bilo koja vrata , kad 1221 ima monoblok i da dignes poluge ili spustis imas poligicu na ventilu monobloka(upravljanje preko sajli) i sa zemlje od zada mozes da upravljas polugama, dizes ili spustas. Nesto slicno imaju i Case i NH (ovi bez EHR) pa cak i najnoviji NH.

Izvinjavam se ali mislim da je cinično postavljeno pitanje, ja sam šaljivo dao odgovor, doduše za moj 820, koji nema monoblok. Nije mi bila namera da pametujem. Pošto je obično opaska da desna vrata nemaju nikakvu funkciju. Još jednom izvinjenje, 1221 verovatno neću imati, jer nemam ambicije za traktor te jačine.

Setio se o desnim vratima od juče info kako sam bio na čast kod kolege koji je uzeo nov traktor,da nemožeš traktor registrovati ako nemaš atest za kabinu.:ppozdrav:

Poslednja izmena:
Ako nesto sada ce barem moci da radi i poslepodne, jer tank koji je imao do podna i kuci moras ici.:haha:

Sad gledam sajt agropanonke vidim da su skoro sve modele prepravljali,.ustvari jos 952 i 892

Ljudi moji (da se ne uvrede vlasnici ako ih ima), pa ovo je ruznije od traktora iz 50ih i 60ih godina pa cak i Rakovice 120:haha:. Ona klasicna cetvrtasta maska je Giugiaro Design naspram ove. Pa da su dali studentu sa fakulteta za dizajn lepse bi konstruisao masku. ovako kao sto Matic rece bas su ga zdel(j)ali.
Kad si već pomenuo to "Giugiaro Design",reci mi nesto vise o tome,jer imam fabricku oznaku na haubi i kabini na same antares 110,a ne znam sta znaci... :)

Sent from mTalk

Nazad
Vrh