MTZ Belarus

vidim ja bice cestitanja skoro......tipa ono"da te dugo sluzi i zaradi ......."

7563c6677577f1696098f829ec36e396.jpg

Od pre neki dan iz agropanonke
Za šta mu služe desna vrata:sta:

Mislim da je problem da rusvajima kad izbace ovakvu kreaciju ona unapred bude demode..sem one linije 923 ili tako nesto..

A sto se tice desnih vrata pa ni na zapadnim i modernim traktorima retko se koriste desna vrata..tu negde su obicno namontirani ekrani od rikverc kamere,navigacije,el kontrole i tome sl..

Pa oni nisu normalni..ili to samo meni deluje nesto puno..pa kad sam uzimao kineza malog 500e je bila razlika u hoces neces prednju vucu a ne pisljivi rezervoar..dislajk..

Ja samo jedno 5 puta video da stoje pored puta dok ih voze kući ljudi novog i tu su i servisna kola i šarafaju nešto.

E, jbg sad. Napravili ste priču da je to najgori traktor koji postoji. A ima ga svaka bar treća ili četvrta kuća. Nije idealan, to se slažem. Sremac, ipak sam smatrao da je šala to što si pisao onomad. A verovatno ima i godina ako je tako kako kažeš.

Jednom sam baš usporio autom i gledam u njih tu je cela familija deda,žena,muž i dvoje dece,muž je vozio traktor a ostatak familije ga pratio autom...Deda baca šešir na put i gazi,žena viče na muža a deca plaču...:haha:

Nazad
Vrh