MTZ Belarus

Meni je stara varijanta daleko lepsa, a ovi sa plasticnim haubama su plac majke bozije, operisani od dizajna. To su po meni daleko najruzniji traktori na trzistu i u opste mi nije jasno sta su sa tim hteli da naprave. Standardne haube nisu nesto IN, ali su daleko od ruzne, bas naprotiv. Ako nisu bili kadri sami da naprave trebali su zvati 'Talijane u pomoc.

Trebali su zvati ali to košta a Rusi su poznati po kupovini licenci i plaćanju poslova drugima posebno dizajnerima.Moj deran od 7 godina lepše bi nacrtao traktor sa akcentom na haubu a slažem se da im je stari tip limarije više nego pristojan za oko.

Evo jedan crveni slikan u srbiji leta gospodnjeg 2016
2py593o.jpg

sad bas ima prostora u prednjem delu maske od hladnjaka do farova,ima dobar protok vazduha i sad lepo ima mesta i za klimu a da nije sve naguzvano

Ovdje sam vidio uzivo i u oglasima vidio 1221 sa plasticnom maskom , 24 brzine mjenjaci , bosov ehr, i klima ali maska je bila malo ugodnija za oko ova je stvarno ruzna , onaj je imao vise farove i elektro ventilatore na hladnjaku za klimu (kroz masku se nazirali).

sve to postoji al dzaba kad ovi nasi to nece da uvoze,par puta sam ih pitao zasto nemaju u ponudi B model sa 24 brzine,odgovor je bio.......dosta je skuplji

Mamu mu gadnu sto ga vise gledam sve mi manje gadan..tacno da ga covek dotera tacno bi se navikao..hm,ko zna..

Nazad
Vrh