MTZ Belarus

Da. Velika automobilska dizajnerska kuca. Dizajnirao je dosta Italijanskih a i ostalih evropskih automobila (Ford Mustang, Alfa 156 restyle, Alfa 159, Yugo Florida, Golf 1...) . Naravno tu su i traktori iz SDF grupacije. Taj tvoj Same i Hurliman iz tog vremena :ppozdrav:

Izvinjavam se ali mislim da je cinično postavljeno pitanje, ja sam šaljivo dao odgovor, doduše za moj 820, koji nema monoblok. Nije mi bila namera da pametujem. Pošto je obično opaska da desna vrata nemaju nikakvu funkciju. Još jednom izvinjenje, 1221 verovatno neću imati, jer nemam ambicije za traktor te jačine.

Pa ta vrata skoro i nemaju nikakvu funkciju , mozes da ih otvoris da malo zraka vise udje i kad ukljucujes hidraulicku pumpu(ako je iskljucujes kad ti ne treba ,da ti ne zuje izlazni ventili zbog ishabanosti) onda mozes da dohvatis sajlu za gasenje lijevom rukom a desnom spojnicu pumpe da je ukljucis dok se motor gasi.

Ovako sada liči na case model iz 96 kao galicijev ili serija 4.

Личе ло јаје јајету, сам ако малко попијеш...па почне да ти се привиђа лепота русваја...
2vuh8uo.jpg

Јбт стварно су ови руси оперисани од дизајна...

Lice kao Rusija i USA.
Nema dvojbe, onaj standardni je za ovog novog izmislio dizajn i lepotu.
Ako su mu vec nabacili ovu rugobu od prednje maske sto su mu onda ostavili one zadnje blatobrane, izgleda kusavo.

Taj kusavi blatobran ima svoju ulogu u blatu,estetika je tu manje bitna sve na tom traktoru je rađeno studijski i temeljno:haha:

Nazad
Vrh