paorpaor
Član
Ostali troskovi prevoda si njegovi, ili ce ici sve u paketu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
http://www.mojauto.rs/polovni-poljoprivredna/2411340_BELARUS_820_2011_god/?cena=high Jel znaju kolege nešto o ovom Rujkanu?
820 u odnosu 82.1 ima poklopce motora, donju poteznicu, a eurolux u odnosu na 820 ima tegove od 360 kg, sedište sa naslonima za ruke , šire gume i pojačanu šasiju, možda su tu još neke sitnice ,ali to je glavna razlika izmedju ta trija se izvinjavam momci, ako neko moze da mi kaze, koja je razlika izmedju 82.1, 820 i 820 eurolux...koji sta ima? ne posedujem rusa, al imam u opciji da ga kupim, pa me zanima, hvala unapred
Ja sam takvu ne koriscenu platio 80€ sa mehanizmom za rucicu u kabini,i srafovima kojima se pricvrscuje za traktor...Koliko da trazim za donju poteznicu od 82.1.Komplet sve.Cim je traktor stigao ja sam je skinuo.Nikad koriscena.To je ona sto se srafi odozdo na traktor a u kabini ima rucicu za zakljucavanje.