danger
Član
Dobio sam sve pohvale na PP za taj traktor od nekih clanova koji su bili da ga gledaju pa sam odustao......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo prodacu ti ja mog 82.1,ima 1133rč,1999-to godiste,prve gume,prva boja...Dobio sam sve pohvale na PP za taj traktor od nekih clanova koji su bili da ga gledaju pa sam odustao......
Juce si ga kupio sad vec prodajes...............
Danger pa za koga ti tražiš lukašenka? Čini mi se da imaš i 4 i 6 cilindra beloruskog železa.
Ma necu u trgovce nemam ni vremena ni zivaca za tu vrstu posla... nego sam ja prodao belarusa 920,a kupio "CASE IH", a ćalu se svideo kejs pa hoce i on sad da predje na tu marku sa 82.1...Ode Milan u trgovce dosadilo mu orati...
Ne brini kolega,nisam ga ni izbacio na oglas,nego to ja onako ponudim ako je neko zainteresovan,ne žuri mi se...Uuuu milane zdravo dobar rusvaj..daj sacekaj koji mesec pa mozda i padne kakva trgovina..
Nije juče,za 2 meseca biće 2 godine...Juce si ga kupio sad vec prodajes...............
cena nije jaka 1ooe mi odgovaraResio sam i ja od mog Breznjeva da se oprostim
https://www.polovniautomobili.com/traktori/9261894/belarus-920
Resio sam i ja od mog Breznjeva da se oprostim
Vidjen i nije u uzem izboru zbog prejake cene.....