MTZ Belarus

Bila neka PRC za 3200din sa pdv.Taj sto radi kaze da to nije nizasta nego da uzmem Belarusku.Meni su cene za MTZ bas pristupacne.Zato sam i presao na MTZ.Jedino sam se iznenadio za cenu davaca pritiska ulja u menjacu.Za pritisak ulja u motoru je bio oko 800 din a za menjac 3500din.To mi malo skupo ali realno moze traktor i bez toga ako je nekome skupo.
Jesi uzeo lezaj sa podmazivanjem?Vecinom sam vidjao da sad ima samo podmazivanje kliznog dela,dok lezaj nista...ludost...A sto se tice lamele prc je HBR verovatno,dok tarinu vode pod "ruska"(zelena kutija)

Samo skoro duplo od rusa

Kako za sta,nadje se i tamo nesto povoljno...a i kada se radi nesto sa cijom popravkom i delovima se nije bas igrati,najbezbolnije je uzeti u radnji...mada ni to nije garancija da se nece naleteti na bofl...npr kada mi je otisao lezaj na poluosovini,tamo drzali samo harp lezajeve koje su i bili ugradjeni pre,a nisu ni za k....

Znam da ima mazalicu spolja,ali an vecini samo pomazujes klizni deo druk lezaja,a ne sam lezaj...da li si obratio paznju na to?tako ljudi godinama budu u zabludi da kada podmazuju-da zaista podmazuju sam lezaj...

Nisi upravu,prije se moze reci da na vecini podmazuje lezaj a ne da vecina nema podmazivanje,unazad 9 godina sam kroz ruke propustio barem 900 druk lezaja i nijedan nije bio takav kako ti pises,to moze biti samo neki bofli druk da su pri busenju rupe za mazanje na kucistu probili rupu do kraja,originalni i priblizni originalu nisu takvi,to o cemu ti pises se dogadja kod vlasnika koji nisu znali da se druk lezaj uopste i podmazuje i onda prilikom zamene(crkavanja) druka nisu menjali kompletan druk sa nosacem nego ima da se kupi posebno samo lezaj kako bi prosli 500 dinara jeftinije i pri napucavanju lezaja na nosac nisu obratili paznju da moraju da poklope rupu na lezaju kao i rupu na kucistu da bi mast mogla da udje kroz kuciste u lezaj nego napucaju bezveze i onda kad podmazuju mast curi svuda okolo al samo neide tamo gde treba

- - - - - - - - - -

Samo skoro duplo od rusa

I ti se pecas na glistu,mozda u nekim stvarima i jeste duplo al poreklo robe kod jednih i kod drugih je sa razlicitih strana i razlicitog kvaliteta i razlicite nabavne cene pa otuda i razlika u ceni,nisu rusi nego ukrainci

Mozda sam preterao rekavsi vecinom,ali ima ih...i to i prva ugradnja.drugar uzeo bio 1021,nov i rikne mu lamela-i takav je bio...odmah je zamenio komplet.a cini mi se da je neko i u temi pisao vec o tome isto.

Nazad
Vrh