zombie_666
Banned
Map preskupi dijelovi skroz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ovo kao za 533 cene.
Kako bih voleo da kod nas zna neko da tera Ruseve. Nego jedva 539 do njive voze.
Koliko je dnevnica traktoriste kod vas?
Jesi uzeo lezaj sa podmazivanjem?Vecinom sam vidjao da sad ima samo podmazivanje kliznog dela,dok lezaj nista...ludost...A sto se tice lamele prc je HBR verovatno,dok tarinu vode pod "ruska"(zelena kutija)Bila neka PRC za 3200din sa pdv.Taj sto radi kaze da to nije nizasta nego da uzmem Belarusku.Meni su cene za MTZ bas pristupacne.Zato sam i presao na MTZ.Jedino sam se iznenadio za cenu davaca pritiska ulja u menjacu.Za pritisak ulja u motoru je bio oko 800 din a za menjac 3500din.To mi malo skupo ali realno moze traktor i bez toga ako je nekome skupo.
Jesi uzeo lezaj sa podmazivanjem?Vecinom sam vidjao da sad ima samo podmazivanje kliznog dela,dok lezaj nista...ludost...A sto se tice lamele prc je HBR verovatno,dok tarinu vode pod "ruska"(zelena kutija)
Da ima mazalicu.Spolja ga podmazujem.
Samo skoro duplo od rusaStvarno sad i u AP nisu skupi delovi...
Samo skoro duplo od rusa
Ja kad sam sređivao moju 105-cu sve delove sam uzimao u Agropanonci kod Steve.
Znam da ima mazalicu spolja,ali an vecini samo pomazujes klizni deo druk lezaja,a ne sam lezaj...da li si obratio paznju na to?tako ljudi godinama budu u zabludi da kada podmazuju-da zaista podmazuju sam lezaj...
Samo skoro duplo od rusa
Nikola sređivosam ga poprilično kada sam ga kupio bio je dosta zapušten, a menjaosam i trkače u prednjem točku na jednoj strani. Od tada a prošlo je tri godine kako sam ga kupio samo gas uz redovno održavanje.Baca nije valjda da se takva masina kvarila
Mozda sam preterao rekavsi vecinom,ali ima ih...i to i prva ugradnja.drugar uzeo bio 1021,nov i rikne mu lamela-i takav je bio...odmah je zamenio komplet.a cini mi se da je neko i u temi pisao vec o tome isto.