danger
Član
Kad li ce kod nas u Srbiju da stignu ti modeli malo noviji da kazem?
Samo nam jos ta ruska tehnologija fali i onda smo kompletni,mogu ostale firme tipa JD case klas NH da zatvore prodajne centre........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad li ce kod nas u Srbiju da stignu ti modeli malo noviji da kazem?
Kod njega i ja nosim,dobar a jeftin spram drugihNije nas je covek. On i otac radili u Ikatermu dugo godina. Nalazi se u ulici Dositeja Obradovica(slepa ulica),na samom uglu.
Može li mala pomoć? Imam na 820 zadnje gume 16,9x38, hteo sam da nabavim uzane za medjurednu obradu 13,6x38, ali sad ne znam koje da uzmem za prednje zbog prednje vuče, neko mi kaze 11,2x20, neko kaze 9,5x20, a neko 8,3x20, pa sam u trilemi trenutno napred nosim 13,6x20. Kakva su vaša iskustva?
Послато са BV5000 уз помоћ Тапатока
Dali postoji varijanta uzanih tockova za ravan most
Naravno. Isti odnos velicine guma kao i za grbavi samo napred idu felne od t40 sa srcem.Dali postoji varijanta uzanih tockova za ravan most
Imas temu ,,uski pogonski tockovi,,Cicmoric je uzo za rusa 1300 evra sve komplet sa felnama ,ustvari prelistaj temu imas i slike.Bio je dugo u oglasima jedan 952 ravan most sa uzanim felnama i gumama,.Tako druze ne da postoji varijanta neg vec odavno su to ljudi ubacivali.Dali postoji varijanta uzanih tockova za ravan most
MTZ 52 nosu fabricki nazad 13.6 a napred 8.2 ili 8.3/20 pa ti zakljuci
u neke mora da se sipa jer mu peko kompa opada snaga za 3o%
Po meni najbolje uzeti standardno i jedno i drugo,ako ne vozi više od dva čoveka taj traktor treba da izgura 1500-2000 sati,keramička lamela može da napravi problem iako je u teoriji dugotrajnija.Imaš pored najlona dve-tri prodavnice delova za beloruse,u agropanonci deru.Kakvu lamelu i korpu uzeti za 892 i gde?
Ima i na internetu,ako nekom treba mogu u pp da pošaljem linkove i brojeve telefona,ne bih nikog javno da reklamiram(ništa me ne plaćaju)hahah.Imaju li te prodavnice neki kontakt na internetu, da se pronadje?
Kakvu lamelu i korpu uzeti za 892 i gde?
U pravu je danger,pazi na cene,ako nisi nikad kupovao lamelu za rusa moraš znati da obična košta oko 3000 dinara.ako ti je to jeftino i brine te cena ja ću ti istu prodati za 18000 dinara,biće ti lakše,platio si dosta i mora biti dobra...Ne nasedaj na jeftine trikove (robu)