Ima u Agropanonci 1221 obican 16000e gume odlicne,on kompletno sredjen, licno sam ga vozio i mislim da i garanciju daju na polovnog.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stavljen drugi davač očišćen filter i centrifuga menjača a pritisak isti kao i pre negde oko 4. Dali je neko imao sličan problem u pitanju je MTZ 1025.Probaću sutra da stavim drugi davač, zamenuo bi i ulje ali imam dilemu koje bi bilo najbolje.
Stavljen drugi davač očišćen filter i centrifuga menjača a pritisak isti kao i pre negde oko 4. Dali je neko imao sličan problem u pitanju je MTZ 1025.
Ima u Agropanonci 1221 obican 16000e gume odlicne,on kompletno sredjen, licno sam ga vozio i mislim da i garanciju daju na polovnog.
Ima kod nas u selu jeda 1025.3 sa jako malo sati,ako ti odgovara toliko ks vredi da pogledaš.
Koliko po vama realno vredi MTZ1221.3 sa 1400 pravih radnih sati.Nova turbina,sve cetiri Mitas gume 90%,suv kao barut...extra odrzavan.Gore na onoj slici od drugara je onaj srednji 1221.3.Mozda bih ga uzeo mesto mog kineza.
Da,ako imaš nekog zainteresovanog javi.Mislis na Akimov traktor?
I Bubu vredi li ici to videti?
Da,taj se nije ni razradio kako treba a nije ni pokisao za svoj vek.Sreo sam starog pre 2-3 nedelje u Vrscu i pricao mi je kako ga prodaje. Kaze da ima 400 sati na njemu.