Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne mora orah. Mi smo generalku radili pod starom jabukom, a moze i sljiva ili dzanarika .Skoro ste u pravu samo što kod tih poljskih, turskih, indijskih...........traktora ne možete da uradite generalnu popravku "POD ORAHOM" kao kod rusa.......
Skoro vam ni mašinska obrada nije potrebna.....samo doterate traktor pod oras u debeli hlad..........i krenete da šrafate......ni majstor vam ne treba...... Ravnanje glave !!!!!!
Moj u oranju skoro nista.Par dana orem pa dospem 0,5lZanimljivo i kod mene u sojistu nista nije trosio ali je bilo i ekstra lako oranje ,a u kukuruzistu sam primetio potrosnju .Ostalo mi je jos par kj dzombe pa cu bas da pratim .
Imam vise informacija o tom 820rm ali dok traje istraga i dok ne dodje kuci gde pripada necu pisati nista o tome.
Koliko je normalna potrosnja ulja kod rusa npr. u oranju ceo dan?
Moj (82.1) u sojištu gotovo da ništa nije trošio (ekstremno lako oranje), ali u džombištu za 8 sati oranja po 0.6l sam dolivao. Jedan manji deo mi curi negde na glavi, ali veći deo ipak potroši. Iberlauf mi je bio suv u sojištu, dok se u džombištu lepo video trag ulja po karteru ispod tog cerva. I dimi solidno na to crevo. Izgleda da mu je prethodni gazda izvadio dušu sa trobrazdnim 757.