milovan vrsac
Član
Moze u hodu,ali izbegavaj pod opterecenjem tj. u toku proklizavanja nemoj da ukljucujes.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze u hodu,ali izbegavaj pod opterecenjem tj. u toku proklizavanja nemoj da ukljucujes.
Da,to znam,u opterecenju i ne bih.Nego,npr,pri ulasku brazdu,dok se plug spusta,tad da se ukljuci.
Hvala,Milovane
Naravno da se sme ukljuciti kod proklizavanja,ali bi tebalo stati,pa je ukljuciti.To je Milovan hteo reci.A zasto onda sluzi kad je ne smes ukljuciti kod proklizavanja?
Kako si je povezao na prekidac,imas samo direktno i iskljuceno?Pisali su vec neki clanovi da je ukljuce kad udju u njivu i iskljuce kad krenu kuci i nemaju nikakvih problema.Kod mene se desi ponekad da dodje kao do neke sprege i kad je iskljucim dodje do rasterecenja.Ne uvek,samo ponekad.Zato je iskljucujem stalno.Tako sam vec navikao.A i zgodno je,posto nije na polugu,nego na prekidac.Sad da li je greska sto je stalno uklj./isklj...-ne znam. Inace,ta pomenuta ''sprega'' mi se pojavljuje i na IMT.
A zasto onda sluzi kad je ne smes ukljuciti kod proklizavanja?
Kako si je povezao na prekidac,imas samo direktno i iskljuceno?
Koliko po vama realno vredi MTZ1221.3 sa 1400 pravih radnih sati.Nova turbina,sve cetiri Mitas gume 90%,suv kao barut...extra odrzavan.Gore na onoj slici od drugara je onaj srednji 1221.3.Mozda bih ga uzeo mesto mog kineza.
Koliko po vama realno vredi MTZ1221.3 sa 1400 pravih radnih sati.Nova turbina,sve cetiri Mitas gume 90%,suv kao barut...extra odrzavan.Gore na onoj slici od drugara je onaj srednji 1221.3.Mozda bih ga uzeo mesto mog kineza.