MTZ Belarus

Je*i ga druze,nabavis bolji fon i brzi net i nemas problema,sta drugo da ti kazem... ������

- - - - - - - - - -

Je*i ga druze,nabavis bolji fon i brzi net i nemas problema,sta drugo da ti kazem...
Druze bolje ti nauci kako se citiraju poruke i brisu slike u citatima to ti je dobronameran savet.
Po pravilima mogu i da sankcionisem takav post,jer nije dozvoljeno citiranje posta sa puno slika.

Koliko moze biti cena nekog omanjeg rusa sa prednjom vucom, za vocnjak mi treba? i koja bi trebala biti konjaza minimalna 2hektara ima blagi nagib plac

Pozz. Molim za pomoc. U pitanju je 820 nece menjac da mi prebaci u brzohodne brzine. U sporohodne menja bez problema. Sve brzine ubacuje sve ok sa brzinama samo nece da mi prebaci u brzohodne. Jel imao mozda neko problem ili zna sta moze biti problem? Hvala unapred

Pozz. Molim za pomoc. U pitanju je 820 nece menjac da mi prebaci u brzohodne brzine. U sporohodne menja bez problema. Sve brzine ubacuje sve ok sa brzinama samo nece da mi prebaci u brzohodne. Jel imao mozda neko problem ili zna sta moze biti problem? Hvala unapred

Viljuske se pojele pa su potonule i kuglica previse upadne u viljusku i sad kad treba da vratis u brzi hod kuglica nemoze da se vrati i drzi viljusku zakljucanom,za pocetak rukom guraj palicu u brzi hod i drzi nategnutom a drugom rukom uzmi veci cekic i u donjem delu palice udari cekicem i preletece u brzi hod,to ti je za nuzdu resenje a inace treba skinuti viljuske i malo uz co2 apart i brusilicu doraditi i ima da valja.....

Viljuske se pojele pa su potonule i kuglica previse upadne u viljusku i sad kad treba da vratis u brzi hod kuglica nemoze da se vrati i drzi viljusku zakljucanom,za pocetak rukom guraj palicu u brzi hod i drzi nategnutom a drugom rukom uzmi veci cekic i u donjem delu palice udari cekicem i preletece u brzi hod,to ti je za nuzdu resenje a inace treba skinuti viljuske i malo uz co2 apart i brusilicu doraditi i ima da valja.....

Kako treba da se skinu viljuske nikada to nisam radio? Jer mora da se odvaja traktor na 3 dela ili moze da se skine pod kabine pa da se pridje?

Ima li neko ideju sta se moglo desiti sa motorom da nema sanse da se pomeri na zamajcu. Samo sam ga upalio, premestio traktor i ugasio ga. Sutra dan kad sam hteo da ga upalim ni da mrdne. Nema sanse da se pomeri zamajac. Nista se nije culo ni da je lupnulo, kucnulo, udarilo, sve najnormalnije.

Druze bolje ti nauci kako se citiraju poruke i brisu slike u citatima to ti je dobronameran savet.
Po pravilima mogu i da sankcionisem takav post,jer nije dozvoljeno citiranje posta sa puno slika.

Drug,ja sam za to da bude po pravilu sve,evo izbaci me iz grupe,nikakav problem nije... ??????

- - - - - - - - - -

Drug,ja sam za to da bude po pravilu sve,evo izbaci me iz grupe,nikakav problem nije...

Sve sam raspojio, pumpu hidro, menjac i kardan i oped ni da mrdne. Ocito je nesto do motora, ali ne znam sta. Motor je radio kao sat i nije bilo nikakve indicijje da se bilo sta moze desiti. Jedino ostaje da je jos neki problem do zamajca i lamele, ali mi ne pada na pamet sta tu moze biti.

Ima li neko ideju sta se moglo desiti sa motorom da nema sanse da se pomeri na zamajcu. Samo sam ga upalio, premestio traktor i ugasio ga. Sutra dan kad sam hteo da ga upalim ni da mrdne. Nema sanse da se pomeri zamajac. Nista se nije culo ni da je lupnulo, kucnulo, udarilo, sve najnormalnije.
Možda nije voda ušlo u cilindar (zaptivač glave) pogledaj nivo vode.

@ paorpaor ,meni je pukao bendeks od anlasera na pola i upao u zamajac i zaglavio i isto nije htio upalit ista situacija bila upalio premjestio traktor ,poslje idem ga palit on nece ,probam na guranje upalit isto nece skinem anlaser vidim nema bendeksa ,pogledam u zamajac moja sreca vidim bendeks i uspijem ga izvadit nekako van pomocu magneta i serafcigera

Ako je dihtung propustio vodu u cilindar nemoj ni da pokušavate da ga upalite čak ni na šlepu jer će iskriviti klipnjaču ili pući radilica, meni je na 560 tako propustio, došao uveče sa oranja i sutra ni da mrdne, udari ga alnaser sve topi kablove a nemože da ga pomeri, kad smo skinuli glavu u jednom cilindrau bilo tek malo vode i nemože motor da mrdne, za drugo neznam šta može biti.

Nazad
Vrh