nikola indjija
Član
Jel imao neko problema sa sinhron menjacem na 952 mtz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Agropanonka je za sve traktore kupljene posle 1.1.2015 produzila garanciju(po zakonu) na DVE GODINE.Garanciju vazi za motor,menjač,diferencijal.Ne vazi za anlaser,alternator,hidr.pumpu ... U svakom slucaju bravo za njih.Da li ce se svi trgovci ovoga pridrzavati?
Meni na 820 ovih dana kad sam kildiro poco da brljavi pritisak ulja te ode na maksimum te se vrati a i ne pokazuje mi tacno broj obrtaja kad se malo zagreje. Toliko o bacuskinim elektronskim uredjajima.
Ja, al na 552 .Da li je neko ugrađivao "multipover" ili kako neki kod nas kažu "međureduktor" u MTZ 52 i da li je to uopšte izvodljivo?
U Kucri je covek to ugradio u 52 superasa i kaze da je prezadovoljan,a uzeo je kod onih iz Nadalja sto rasturaju MTZ traktore!Mene intersuje za stari MTZ 52
Koliko moze da izgura 1221 radnih sati do generalne okvirno.
Mislim da je jedan kod nas ugradio reduktor od 82 na 52Da li je neko ugrađivao "multipover" ili kako neki kod nas kažu "međureduktor" u MTZ 52 i da li je to uopšte izvodljivo?
Koliko moze da izgura 1221 radnih sati do generalne okvirno.