Na koliko kila se steze glava rus 82 je u pitanju?
Od 19-22...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na koliko kila se steze glava rus 82 je u pitanju?
A klipnjace? Hvala unapred!
Imam problem sa sulfatizacijom stvara se ona zelena skrama na minus klemi od akumulatora,šta je uzrok tome? Akumulatori su oba nova mereno punjenje dobro pune ,sumnjam na altenator? Stavio sam grafitnu mast na sve četiri kleme opet isto i na lim i kutiju gde stoje akumulatori se uvatilo, da li pomaže pranjem sode bikarbone ili ima neka tečnost za ovo?
Postoji neki problem sa akumulatorima ili praznjenje ili punjenje. Da li imas neki instrument koji je precizan , trebao bi kod punjenja max da pokazuje 14,4V. Takodje kod ugasenog i kontakt brava iskljucena skini kleme i pogledaj sa instrumentom da li imas negdje potrosnju.Moras da nadjes uzrok problema i njega uklonis a ne posljedicu.
Drugar ima problem na razvodniku mu curi ulje na ovom gornjem ventilu. Sta je tu problem ili kako da se namesti ako neko zna da pomognemo coveku????
Jel mozes to nekako uslikati da vidimo jer i ja bi tako isto uradio jer nema nikakvog smisla imati taj razvodnik a radi se sa rucicama pored volana.Ja sam to izbacio kod mene.Mnogo bolje i uvek je suvo,nema da curi ulje.
Da i ja mislim tako jer sad mi se taj sulfat hvata odole na lim i svuda okolo,pranje vodom ne vredi,kroz par dana opet se stvori. Klemne su namazane mašću i prestalo je,taj sulfat je agresivan i nagriza ko blesav