Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
onda bolje sacekat pa u rumu ima sve sto treba za belarusa i novo i polovnoVasar u Sidu i vasar u Rumi kao **greška i oko,mada za MTZ-a moze da se nadje,ako nema na vasaru ima kod Koje u Batrovcima.
sumnjaš u mene?Gorane, obavezno stavi ojacanje sasije koje je fabricki imao.
Na kraju ce biti bolji od novog...
Dize on to bez problema,ali u brazdi racunaj na manji zalogaj...veci problem je ovo:pozdrav .
Dali je neko ugradjivao pomocne hidraulicne cilindre nazad MTZ 1025 traktor ne znam da li bi mogao on nositi i raditi sa plugom trobraznim vogelom M1020 vario obrtacem
Ma nisu problem polusovine,nego lezajevi...meni je otisla leva strana,ali sam odma odradio komplet sve,sa veoma kvalitetnim lezajevima+remont kocnica i novo ulje...mucobieno me savetovao za valjkaste lezajeve,ali ako ne daj Boze i ovo zakaze-poslusacu njegov savet.da polu osvoine su problem ali zar sa hvalitetnijim lezajevima ne moze da se resi poblem
- - - - - - - - - -
a zar na 1025 nisu jace polu osovine nego na 820