oltovac u srcu
Novajlija
Ni pod tackom razno.video sam kako izgledaju karike i klipovi na motoru koji je palio na start,i ne zelim tako nesto u dvoristu.
a šta po tvom treba onda radit verglat dok se sve ne otopi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ni pod tackom razno.video sam kako izgledaju karike i klipovi na motoru koji je palio na start,i ne zelim tako nesto u dvoristu.
Ja je koristim u jednom traktoru, ali to ce da bude do proleca kada montiram termostat i sipam antifriz. Voda i mrazevi se bas ne mirisu u sistemu za hladjenje.Bilo da je motor ok ili los misljenja sam da treba koristiti vodu u sistemu zahldjenje . Dosta njih ce da se protivi al je sigurno za traktorske motore zdravije nasuti vrucu vodu a ako je jako ladno i dve i da pali na zub nego verglaciti i upropastiti i alnaser i akumulator ili nedaj boze odvaliti radilicu , krkana ima na svakom cosku, zarad gluposti . Ili naravno ugraditi grejac .. Na imtu se na donjem kolenu isbusi rupa i namontira neki cep i to je sva mudrost .
Ne radi to-radilica to ne voli nikako,to samo u transportu pije vodu.Na PVP ima dva srafa sa zadnje strane tj. na dekli do traktorske kabine.Donji je osiguran zicom i olovnom plombom.Koji je postupak da se povecanja punjenje goriva?
Ispred hladnjaka se nalazi kontrolor punjenja,to ti se pokvarilo,verovatno od vlage,nov je oko 80 e ako se dobro sećam.Jedan akumulator ne puni, a drugi puni. Nije mi jasna ona sklopka sto je izmedju akumulatora ona bi trebala da ima vise zica , odnosno kod paljenja na 24V da spoji serijski akumulatore a poslije da odspoji i puni obadva paralelno kao 12V. Ima samo 3 zice , dvije debele sa klemama izmedju aku i jednu tanku.
Da li je neko imao problema sa time.
Jedan akumulator ne puni, a drugi puni. Nije mi jasna ona sklopka sto je izmedju akumulatora ona bi trebala da ima vise zica , odnosno kod paljenja na 24V da spoji serijski akumulatore a poslije da odspoji i puni obadva paralelno kao 12V. Ima samo 3 zice , dvije debele sa klemama izmedju aku i jednu tanku.
Prvo proveri spojeve kablova ispred hladnjaka,i imas tu osigurac-hoce da pregori ponekad.tada se pokazivac punjenja ponasa drugacije,i lampica sija...Jedan akumulator ne puni, a drugi puni. Nije mi jasna ona sklopka sto je izmedju akumulatora ona bi trebala da ima vise zica , odnosno kod paljenja na 24V da spoji serijski akumulatore a poslije da odspoji i puni obadva paralelno kao 12V. Ima samo 3 zice , dvije debele sa klemama izmedju aku i jednu tanku.