Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Radio pumpu i dizne pre neki dan,drugi traktor.
[video]https://youtu.be/x6xY-TZe35k[/video]
Kod nas je garancija 1000 sati ili 6 meseci.Po meni bolje nov MTZ nego polovnjak.
Jedno pitanje.Gledam brze anlasere za ruse.Ima od 2.7kw i on je oko 10.000din dok je 3.2kw 15.500din.Da li ta razlika vredi te pare ili?Imam 143a akumulator.Konkretno mi treba za t40 mada je maltene svejedno na koji ide.
Послато са SM-G355HN уз помоћ Тапатока
Pa bolje da svake godine dajem po 100e nego ovako.Mislim da je jeftinije nego da mi kida živce čim temperatura padne ispod 0 stepeni.Mani se brzih alnasera to je kratkoga veka. Sa njim zaboravi na duze verglanje od 10sek.
Sa njim (brzim)nema nacina da vreglas duze od 5 s,osim ako ne postoji neki problem na traktoru...a na 82 stalno muke sa prvim paljenjem cim je ispod 0...i hoce automat da cakce u toku paljenja kada treba da sastavi...a radjen taj orig.anlaser-vec tri puta.Mani se brzih alnasera to je kratkoga veka. Sa njim zaboravi na duze verglanje od 10sek.