mirosti
Član
Naruci u Sumoopremi Beograd kandzu i srafice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam problem sa najverovatnije karburacijom na Stil 034. Znaci podesim karburaciju i sve bude extra. lako pali, lepo radi na leru, lepo ubrzava. posle 15-20 minuta rada eto problema. testera dobije povisen ler gas (zbog cega sam i prosekao novu radnu cipelu) i nece da ubrzava kako treba. Stisnem pun gas a ona samo muci i ako je malo proturiram ona prokine. Ponovo malo dostelujem na L vijku i bude ok otprilike isto vremena nakon cega se problem ponovi. Sta moze biti uzrok tome? Bas me je nerviralo...
Ili nek' napravi sam, kao i ja...Naruci u Sumoopremi Beograd kandzu i srafice.
Odusak mi nikad ne bi pao na pamet. skinucu ga i procistiti. Ne secam se da sam ga skoro skidao. Zaboravio sam reci da mi se 2-3 puta desilo da se testera usred rezanja ugasi iz cista mira. Samo jednom povucem kanap i odmah upali bez problema.tomic toma-kad pocne da ubrzava brzo odvrni i zavrni cep za gorivo.....vrv imas problem sa oduskom rezervoara.....levo od poluge stop/sauh
milose ima kandza...oces da montiram?

. Pogledao sam sve sitnice koje su mi ljudi rekli, jedino membrane nisam menjao.Uvece joj podesim fino karburaciju. Sve radi extra. Pali, ubrzava, ler dobar. Ujutru upalim ja nju, da je proturiram ona samo muci a nakon nekoliko pokusaja dodavanja gasa se i ugasi. Upalim ja nju jos jednom da je pokusam nastelovati, kad ona se ugasi i od tada mrtva. Ni da se javi. Umalo je nisam bacio u reku koliko sam se iznrvirao.