mirosti
Član
Naruci u Sumoopremi Beograd kandzu i srafice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam problem sa najverovatnije karburacijom na Stil 034. Znaci podesim karburaciju i sve bude extra. lako pali, lepo radi na leru, lepo ubrzava. posle 15-20 minuta rada eto problema. testera dobije povisen ler gas (zbog cega sam i prosekao novu radnu cipelu) i nece da ubrzava kako treba. Stisnem pun gas a ona samo muci i ako je malo proturiram ona prokine. Ponovo malo dostelujem na L vijku i bude ok otprilike isto vremena nakon cega se problem ponovi. Sta moze biti uzrok tome? Bas me je nerviralo...
Ili nek' napravi sam, kao i ja...Naruci u Sumoopremi Beograd kandzu i srafice.
Odusak mi nikad ne bi pao na pamet. skinucu ga i procistiti. Ne secam se da sam ga skoro skidao. Zaboravio sam reci da mi se 2-3 puta desilo da se testera usred rezanja ugasi iz cista mira. Samo jednom povucem kanap i odmah upali bez problema.tomic toma-kad pocne da ubrzava brzo odvrni i zavrni cep za gorivo.....vrv imas problem sa oduskom rezervoara.....levo od poluge stop/sauh
milose ima kandza...oces da montiram?