Bi Zeleni
Član
E judi sutra stize video stihl 038av super vs sachs dolmar 153...Ocigledno je da ce biti dolmar brzi al eto malo zabave....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Husqvarna 340 ima 2 KW (2,7 KS),možda je tu nastala zabuna...
Nadjem danas onog mog majstora u radionici al u zurbi i on i ja. Rekoh "imas li kakvu jacu polovnu za mene,- kaze evo ove (stil 041) nije moja, covek je doneo ovu da se sredi i proda a on je kupio novu. 130 evra". -Ja "meni treba al nemam para moze li na rate, prvog da donesem oko 50 evra pa opet kad budem mogao jos jedna ili dve rate?-Provericu sa covekom garantovacu mu za tebe. Dodji prvog a ja cu je dotle srediti." Vidim da je otpusten levi dekl i malo ocesan ventilator i snimio sam i lanac da je skoro nov. Ne videh u zurbi al mislim da na poklopcu pored stihl 041 pise i AV, narandzast poklopac dole bela. I odjurismo svaki za svojim poslom, ostade dogovor da odem prvog sa kolko budem mogao da odvojim para. Sad trazim na netu pa i ne nadjoh nesto o tom modelu na nasem jeziku. Ima slika, vidim da ih ima dole sivkastih a gore crvenih (i naoko deluju starije od ove) a ta buduca moja je narandzasto bela. Verujem da je u finom stanju jer se vec duze znam sa tim majstorom i znam da hoce nekad da slaze za rok (ne stigne od previse posla) ali sto on sastavi mora da radi dugo i kako treba. Imam vec od njega trimer i motokultivator, dve i tri god kod mene, i apsolutno sam zadovoljan na iste. Ako uzmem ovu a ne bude para do letos i za elektroniku na hus 137 ( a ponecu mu prvog i nju da je jos malo usteli pa cu je opet probati) radicu sa stilom i sitnija i krupnija drva. I sta kazete za stil 041 i kako prolazim sa cenom?
Postovani drugari,
vec duze vreme merkam motorne testere, nisam profesionalac vec vikendas i treba mi prvenstveno za krcenje obale, ali i da mogu da oborim neko stablo, komsiji isecem i tako Citajuci forum i lutajuci po net-u izabrao sam dve testere koje su nadam se za moje potrebe dovoljne, ali se vec danima lomim koju da kupim- husqvarna 455 Rancher ili Stihl MS 290, po papirima, stil je jaci 4.1KS naspram Huskve koja ima 3.5KS. Cena obe testere je prakticno ista, ja sam blizi huskvi, nekako imam utisak da je kvalitetnije odradjena, jedino me brine snaga. Ako neko moze da pripomogne u odluci, do sada nisam imao teteru, pa bas nemam nikakvog iskustva. Hvala!
Ja imam stihl 038s 50mm klip testera je azdaja i to sto si rekao da ima svakom cosku dolova to i jeste ako se nevaram mislim da je to naj poznatija stihl testera ( bar tako mislim)..