Tintoreti
Član
Citas li ti sta je covek pitao ili ti je samo bitno da das "informacije" koje nemaju veze sa pitanjem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bobane dal znaš gde konkretno u Ša ima da se kupe ti helicoli navoji ili ko ih ugrađuje ako nema u prodavnici bez ugradnje?
---------- Poruka napisana u 14:25 ---------- Prethodna poruka je at 12:00 ----------
Jedan poznanik mi nudi da kupim od njega (kaže za male pare, dogovorićemo se) partner 465 koja je u delovima i navodno joj nevaljaju samo karike i homelite, ne zna model ne vidi se, koja je cela ali ima neki problem sa gorivom. Rekao sam mu da ću sutra svratiti da vidim. Znam da će mi dati na odloženo ali je pitanje ima li i pošto delova za te testere? Čini mi se da su obe jako stare. Njemu inače stoje dve godine tako.
Bobane dal znaš gde konkretno u Ša ima da se kupe ti helicoli navoji ili ko ih ugrađuje ako nema u prodavnici bez ugradnje?
---------- Poruka napisana u 14:25 ---------- Prethodna poruka je at 12:00 ----------
Jedan poznanik mi nudi da kupim od njega (kaže za male pare, dogovorićemo se) partner 465 koja je u delovima i navodno joj nevaljaju samo karike i homelite, ne zna model ne vidi se, koja je cela ali ima neki problem sa gorivom. Rekao sam mu da ću sutra svratiti da vidim. Znam da će mi dati na odloženo ali je pitanje ima li i pošto delova za te testere? Čini mi se da su obe jako stare. Njemu inače stoje dve godine tako.
Za moje zivce se nebrinite i nemojte ici u off topic jer je tema vezana za motorne testere.
Posto nemate odgovor na moje pitanje (ne cudi me zasto) nije uredu da me vredjate jer ja vas nisam vredjao, ako sam vam skrenuo paznju da, ili ne citate sta se pita ili dajete odgovore na zamisljena pitanja. A to se zove spam, a ovo vam nije prvi put da se tako ponasate.
Licno meni smeta takvo vase ponasanje jer vase izmisljotine vredjaju inteligenciju clanova.
Srecno u daljem radu, sto se mene tice, postigao sam sta sam zeleo oko nedoumice verodostojnosti vasih prica.
Nemam taj stihl ali iz iskustava drugih ljudi koji nemaju razloga da lazu, te testere su se najbolje pokazale. Izdrzljive su i traju dosta vise nego danasnje. Samo dobra mesavinu i pun gas
---------- Poruka napisana u 21:56 ---------- Prethodna poruka je at 21:46 ----------
Dragan90 dali si mislio na ovog prodavca?http://www.kupujemprodajem.com/70625-1-dejan-svi-oglasi.htm