Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pre pra dana nosio sam stihl u ovlascenom servisu da mi naostre lanac. Neznam sta su mu radili, ali kad sam probao da secem bilo je katastrofalno. Do pola trupca u ramu sece lepo, a posle vuce u levo kao luda, nema sanse da se radi, i nece da izbacuje piljevinu iz reza. Koji je to problem, lose naostren lanac ili nesto sa mecem nije uredu. Pre ostrenja secenje je bilo super. Koliko kosta mac i lanac za moj stihl 029?
Rolomatic mac i lanac oko 5500Pre pra dana nosio sam stihl u ovlascenom servisu da mi naostre lanac. Neznam sta su mu radili, ali kad sam probao da secem bilo je katastrofalno. Do pola trupca u ramu sece lepo, a posle vuce u levo kao luda, nema sanse da se radi, i nece da izbacuje piljevinu iz reza. Koji je to problem, lose naostren lanac ili nesto sa mecem nije uredu. Pre ostrenja secenje je bilo super. Koliko kosta mac i lanac za moj stihl 029?
Najbolje je ako niste sigurni koji vam lanac treba ili mac svejedno, da ponesete stari i kupite po njemu. Prodavac ce videti sta vam treba i to cete dobiti.
Ostrenje lanca nije komplikovano i slobodno se upustite u postupak ali predhodno ili pitajte nekog iskusnijeg da vam pokaze kako se to radi na primeru ili malo procitajte o tome i mislim da nece biti problena. Samo dobra volja, lagana ruka, bez napetosti i straha da cete pogresiti.
---------- Poruka napisana u 18:05 ---------- Prethodna poruka je at 16:13 ----------
Jedno pitanje za Mr.X ,posto mu je u opisu profesije.
Kako skladistiti motornu testeru, moje pitanje je usmereno u pravcu stradanja elektronike usled nepravilnog drzanja motornih testera. Naime meni je poznato da elektronika strada ako testeru drzimo u podrumu ili na betonu i samim tim povecavamo rizik da elektronika nakupi vlagu i izgubi funkciju? Dali nam mozes nesto vise reci o tome?
ima 6 konjskih snaga .Kupljena je u Francuskoj.od celika (steel)http://www.polovniautomobili.com/oglas1525334/still_steel_motorna_testera/
Original Nemacka stilka...![]()