Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vilager 500s,nov,kao da nema dovoljno obrtaja,smesa ok,niti suva niti previse masna svecica.
Ima li resenja,ili sam navikao na moju husku 460,pa je to max od vilagera sto on moze ?
2.2kw,opet mislim da bi trebao bolje da radi
Ima li ko savet ili sta god
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Jel ne radi uopšte pri malom gasu ili radi, ali samo kada ga ti daš ručno? Da li si probao štelovanje na H i L dizne? Konkretno na L.Pozdrav. Imam villager 620s, staru mesec dana. Odjednom je izgubila ler gas, ne može da se našteluje. Ako ne držim gas, odmah se ugasi. Šta može da bude? Hvala
Radi samo kada držim gas.Jel ne radi uopšte pri malom gasu ili radi, ali samo kada ga ti daš ručno? Da li si probao štelovanje na H i L dizne? Konkretno na L.
Probao sam štelovanje, ne vredi.Radi samo kada držim gas.
Šta je sve na stolu?
Moguće je da su membrane ili je neka trunka ušla i zapušila nešto.Probao sam štelovanje, ne vredi.
Da li rukom možeš da držiš mali gas? Nešto što bi odgovaralo nekom leru tj. da ne krene lanac da vrti. Ili radi samo pri većim obrtajima?Radi samo kada držim gas.
Da li rukom možeš da držiš mali gas? Nešto što bi odgovaralo nekom leru tj. da ne krene lanac da vrti. Ili radi samo pri većim obrtajima?
Da li pri većim obratjima radi normalno?
Ako je odgovor potvrdan i ako si brobao štelovanja, što kaže zemljak mebrane prvo probaj i čišćenje karburatora. Ne bi trebalo kod nove da bude problema mada nije nemoguće e mogu
Jel je velika razlika u tezini, kada je uporedis sa ms180? Kako lezi u ruci? Verujem da si je kupio za seckanje drveca dok se penjes onim tvojim velikim merdevinama382, 180, 2511 i nesrecni GS 650..