Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
У принципу је тако, али са кратким мачем нећеш се залетети на неке дебеле пањеве. Мислим да је то мало и маркетиншки трик ставе дугачак мач на слаб мотор, људи се залете и купе. Ја волим дужи мач мање се сагињем, а кад је нешто дебље ипак може да се пресече само пажљиво.Valjda je vaznije koliko debelo drvo se sece I koliko se optetecuje testera nego koliko je dugacak mac
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Ja sam kupi novu husqvarnu 445 II, odmah su mi rekli da kad je odložim ili transportujem u kolima obavezno podmetnem nešto ispod jer na svim novim modelima curenje ulja za lanac normalna pojava.Momci imam problem, ako se tako moze nazvati jer ne znam da li je normalno i zbog cega moze da se desava.
Primetio sam da mi iz testere curi ulje za lanac kada je transportujem ili ostane u zatvorenim kolima na suncu kada je vrucina..
Dakle u nekim toplim uslovima kada je podginem bude lepa barica, tako da toplota ima neki uticaj samo ne znam na koji nacin da ulje samo curi..
U hladnijim uslovima i u podrumu kada stoji sve je ok nigde ne curi..
Ne znam ni sta bih rekao majstoru da mu odnesem da pogleda, jer sve radi normalno samo se to desava..
Kao što rekoh prilikom kupovine nove testere mi je rečeno da na novim modelima ulje curi iz testere ne sa lanca, da je to normalna pojava, naravno da ostavlja fleke ali one nisu nešto velike tj. ne iscuri kompletno sve iz rezervoara već po malo vlaži.Na ispravnoj testeri ulje ne curi to što su ti rekli da staviš nešto ispod to je od ulja koje može da se slije sa lanca i vodilice i lančanika ako je mastan inače ulje iz rezervoara ne sme da curi kad je sve ok
Nije normalno da curi ulje! To su meni pričali pošto mi je pomalo curilo mislim i kad je bila nova ili odmah prve godine. Rekao bih da je to fora prodavaca kako bi prodali falične testere jel ih oni takve dobiju.Kao što rekoh prilikom kupovine nove testere mi je rečeno da na novim modelima ulje curi iz testere ne sa lanca, da je to normalna pojava, naravno da ostavlja fleke ali one nisu nešto velike tj. ne iscuri kompletno sve iz rezervoara već po malo vlaži.
Kako da reklamiram da je neispravno kad su mi rekli da je to normalno
Nema šta da ne legne ako je Villager ili ove ostale što su radjene na tu foru. Jednostavno loše su im pume jako i to se dešava. (nekad i kad su nove procuri negde)Mislim da nesto samo ne "lezi dobro" da se tako izrazim, ne verujem da ima bilo kakav kvar, treba raskopati i videti.