Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Користио сам једном приликом, имао је мој рођак али јефтини примерак. Мени се свидело, причврстиш за мач, подесиш углове, наоштриш један зуб колико треба подесиш дубину и оштриш једну страну. Исто радиш и са другом страном. Ако ти не треба шаљи, по разумној цени.
Novo je novo. Ja volim sve da popravim i namestim, ali novo je novo.Ja ljudi imam jedan "problem"
Imam husqvarnu 266 se, novu kupljenu, u perfektnom stanju obzirom da se generalno jako malo koristi.
U januaru sam bio kod druga na slavi, i poklonio mi je njegovu husqvarnu 365 u ne bas sjajnom stanju. Drug je kupio dve druge nove testere i ovu 365 mi ubacio u gepek.
Ja je odneo kod mog odlicnog majstora, i donesem odluku da je dovedem u full stanje. Uradjena je komplet generalna tj i donji i gornji sklop, i sve je stavljeno kvalitetno i originalno. Tu su naravno i sve sitnice tj kanap, svecica, creva, filteri tj svaka sitnica.
Razmisljao sam ovako: dobicu proveren noviji model, koliko toliko laksi model, zicane amortizere, laksi pristup filteru za vazduh, brzu testeru, manje vise dekompresor, laksi pristup stelovanju ulja, "automatski" sauh.
Poredjenje ova dva modela tj 266 i 365 za sada.
266 ima jacu kompresiju, jaca je na nizim obrtajima ali je sporija na visim obrtajima, poskakuje u mestu kada joj gas das.. Sirova snaga. Ova 365 mi je nekako meka i nezna. Trazi ozbiljniji gas ali svakako daleko od toga da nema snage. Jednostavno nadomesti tom brzinom sve i ide kroz drvo kao sir.
Pitam ja ovog mog majstora koji stvarno zna znanje, koju bi on izabrao a koju prodao. On se smeje i ne zna sta da mi kaze.
I sad se vi pitate: koji ja problem imam. Pa eto, ne znam koju sebi da ostavim ali mislim da cu ostaviti 365 samo zbog lakog pristupa filteru za vazduh.
I 365 je sva nekako tamna zbog godina, dok se moja zbog dobre nege zuti kao limun. Zamenio sam joj deklu filtera za vazduh i deklu maca i skoro sam kupio i novu kocnicu lanca, i sad mi je tek nekako nakaradna na oko. Muke zive
Neko vase iskustvo?
Izgleda da ima dve verzije. Klasican karburator, malo jaca od 260, tj 3,8hp, a ima valjda i neka sa autotune od 4,1hp. Nekako mi to mnogo izvuceno iz iste kubikaze.Testera koja se dobro pokazala.
E sad kakav primerak ćeš dobiti to je već druga priča.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka