Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znači mora novi?Ne može se taj nikasil cilindar obrađivati.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
A jel može od ms 640? Problem je u pronalaženju delova za ms 650. Bilo bi super ako može cilindar od ms 640 da se stavi.Nisam siguran da na ms650 možeš staviti termo grupu(klip i cilindar) od ms660.
Treba prekontrolisati IPL. Mislim da nemaš neke velike koristi od toga, nećeš primetiti neku naročitu razliku, osim ako ne radiš baš debele trupce sa dugačkim (75+cm) mačevima.
Imamo neko vrijeme 261 sa elektronskim karburatorom, za sada odlična testera, lagana, a izuzetno jaka za svoju veličinu. Za sada je bez greške, a koliko dugo, to ćemo vidjetiZnaci, da zakljucim da komplet sredjena motorna testera, ali bas komplet, ne moze biti pouzdana kao nova. To je i logicno ali ne vidim zasto ne bi radila godinama za moje manje potrebe?
A misljenje o stihl ms 261? Svi znamo za legendarnu ms 260 ali 261? Stize mi ovih dana iz inostranstva.
Hahah Ja na prvi pogled pomislio da je ova korpa neki fensi filter za vazduh. Reko ako ga uglavi svaka mu čast.
Kod mene su fabrički mali plastični zubići. Iskreno, ne sečem sa njom deblja drva da bi morao da kačim zube, koristim je za šiblje, granje i to sitno.Hvala.
Da li je neko odavde stavljao to na ms180?
Kandžasti odbojnik ima ga u svakom servisu .Gde ima to da se kupi i kako se to tacno zove?