Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma nije to, ovde očgledno i konstantno cure. Kod kolge slabije, ali biće sve gore vremenom. Nikako da nam napiše koja je testera u pitanju.Ja imam i villager 560s nema nikakvog curenja za sada, treca godina, može da se desi kad se turira na prazno pa ostane na lancu dosta ulja da se slije malo ali to je jedna kapljica a ne curenje.
Zato što mu curi ulje a nema gde drugde sem na pumpi. Rekao sam već da može na crevu i eventalno rezervoar da je šupalj, ali je najverovatnije pumpa. To što je nova nije garant da je ispravna. Ne znam da li držao u ruci te pumpe? Kada vidiš kako je konstrusana jasno ti je da može doći neisprvana (da curi) iz fabrike.Brate on na novoj testeri vec ima novu pumpu sto mislis da ce druga biti bolja
Kod nas odavno stigla ta budućnost ujutru samo piljevina i trag od piroćana ostaneШто каже мој колега, то је будућност. Сијечеш, а шумар ништа не чује.
Mislim da je ispod 2,5 kg sa baterijom, mačom i lancom..ali izmeriću tačno.
Imao sam dosta tih jednoručnih benzinskih testera(ms200, ms192, echo, solo itd) ali ovo po lakoći daleko prevazilazi sve to.
Samo se čuje kretanje lanca po maču, pošto je motor brašles.
Zaista fina sprava..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Nisam imao tu, ali sam je prošle godine malo osmotrio na sajmu u NS.
Izgledna solidno, lagana jeste, ali za te pare neznam, ipak bih možda radije išao na Stihl ms192/193, ako već nećeš aku testeru.
Koje marke je tvoja testera?!? Ako ti ne smeta ne diraj ništa. Može ona tako godinama. Dokle god podmazuje lanac ne smeta.Moja testera curi samo kada je na velikoj toploti ostavljena u zatvorenom kako sam rekao.
U normalnim uslovima ne curi, radi normalno.
I to curenje se pojavilo prosle jeseni.
A na ovorenom ne curi?Moja testera curi samo kada je na velikoj toploti ostavljena u zatvorenom kako sam rekao.