Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vuce na tu stranu gde nije zavrsen rez, ako je neki normalan stav drveta, ne mozes ga bog zna sta navuci tako na zeljenu stranu, ali moze da pomogne.Jedno pitanje za iskusne. Kada krenete da secete vece drvo i pri zavrsavanju, da li drvo krece da vuce(pada) na stranu(levo-desno) tamo gde je poseceno ili gde nije? Ako me razumete..??
Pa ti, čoveče nemaš problem...šala, ali eto volim kada čujem da te mašinice dugo služe bez ikakvog zezanja...Kada sam uzimao te male osice 2016. godine, dvoumio se između MS 180 i OM 937, na kraju sam uzeo OM 941, nešto jača, ali spada u rang hobi mašina...do sada ni svećica nije zamenjena, a koristim je možda najviše (kada se pogleda broj odrađenih sati)...više od 7 godina.
ps
Kad se pojavi sličan problem "naš čovek" odmah odvijač u ruke i šteluje...NIKAD (nikad) nije problem iz čista mira razdešen karb.Podešava se onda kada se nešto promeni u čitavom sklopu motora (nov karb., karike, klip...)ali i tada, kad je sve kako treba, veoma se lako podesi.
Nisam razmišljo o toj varijanti, ali svakako je dobro znati da je neko to uradio i da to fercera.Ja sam na moju stavio mac od 38cm i lanac 32z u ovoj kombinaciji je savrsena, fabricki mac od 45cm je besmislen na hobi testeri od 45cm³.
Sto bi rekao jedan serviser, kao da smo u Amazoniji.
Koristim je i za obaranje i za presecanje kod stabla maksimalnog precnika 30-35cm.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
i ja koji sam totalni lajik za testere ne bih nikad ovo kupio, pa ovo ne liči ni na kineza a kamoli na stihl
Nova bez razmišljanjaAjmo sada glasanje: nova ms260 za 75000 din ili polovna, stara cca 10 godina ms261/c za 45000?
Šta bi kolege preporučile i zašto, pod pretpostavkom da je i ova polovna potpuno ispravna ?