mirko67
Član
Нађи другу партнерку, моја добије превелик гас на леру, мора да вуче фалш ваздух негде.
Послато са RMX3624 помоћу Тапатока
Послато са RMX3624 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda je do iglice karburatora, ili gde ona naleze.Hoce da se pojede i onda pravi problem.Pozdrav svima,imam partnerku staru 650,interesujeme zasto presisava karburator,a zamijenjene membrane,ociscen u ultrazvucnu kadu i nigdje ne pusta ,zatvorim dizne i on ponovo ubaca gorivo,a probao sam na drugi komsije karburator i upali samo nece da radi fino
Nije guma...Villager testera curi ulje kad je ostavim normalno da stoji. Što može da bude? Pumpa ili ona gima što ide od rezervoara do pumpe. Rekao bih da je da je guma dobra.
Nisam kupovo delove, al sam gledo vilm sa jedim čikom što se tako zove. Bogami dobar deo ima.Za rezervne djelove jeli ko kod njih kupovalo? Jesu ok ?
Chainsaw parts | Chainsaw parts | Scooter parts | Roco Parts
Choose Roco Parts - chainsaw parts, mowers, scooters, motorcycles, atv. Over 10,000 products. 15 years on the market. Delivery in 24-48 hours!www.generalmotor.ro
Stavili smo novu iglicu,jedino ako kuciste nije pojedenoMozda je do iglice karburatora, ili gde ona naleze.Hoce da se pojede i onda pravi problem.