mealy
Član
nece da radi, gusi se i gasi, i ja sma pomislio da ne bi trebalo da smeta, ali izgleda da ne moze da radi sa mesavinom cetvorotaktni motor...znam da je obrnuto mnogo veci problem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko ja znam, mešavina radi normalno u četiri takta.nece da radi, gusi se i gasi, i ja sma pomislio da ne bi trebalo da smeta, ali izgleda da ne moze da radi sa mesavinom cetvorotaktni motor...znam da je obrnuto mnogo veci problem
Na šta je motorka nastavila da radi: na taj dizel ili na mešavinu?Moj prvi komšija sipao čisti dizel u motorku, imalo malo mješavine, on da dopuni uze prvi kanister s reda, upalila jer je u sistemu bilo benzina kad je počela da vuče dizel dimilo gore nego termoelektrana. Ali motorka i dalje radi godinama kasnije.
Citao sam negde kod zapadnjaka za brigsov 5 ks stariji motor me zanimalo, i naidjem da hoce jedan ventil da zaglavi, neznam sad je usisni il izduvni, i kao malo dodatka dvotaktola to sprecava i produzava mu vek.. posle sam video da ima logike kad sam ga rastavljao jer ga nekako smesa podmaziva i lepse izgleda.nece da radi, gusi se i gasi, i ja sma pomislio da ne bi trebalo da smeta, ali izgleda da ne moze da radi sa mesavinom cetvorotaktni motor...znam da je obrnuto mnogo veci problem