mirosti
Član
J 159 je kao Husq 359 i to je klasičan motor i karburator.
Nema veze sa strato motorima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da, uključi se polugas. Kad upali malo brže radi. Vjerojatno bi i moja upalila nakon 2-3 potezanja. Ovako upali iz prve, a iznimno rijetko iz druge.@iwanho ja nikad ne vucem cok sem ako je testera bas skroz hladna.. Ako je i mlaka upali posle 2-3 maks regularna povlacenja..
A ti potegnes cok pa ga vratis pretpostavljam da bi ukljucio polugas ?
Sve točno.J 159 je kao Husq 359 i to je klasičan motor i karburator.
Ako trazis filter od cega bi pasovao sto mirosti rece, na h61 je slican ovom tvom sa slike pa ako je potrebno reci, ja cu ti slikati da vidis kako izgleda i izmeriti to rastojanje...@mirosti znaci imas trenutno 036 kod sebe koliko vidim..
Treba mi mera od filtera, tacnije razmak izmedju rupa za srafljenje, evo slika da bi bilo jasnije..
Ili dole na usisu razmak, treba mi samo ta mera da vidim koliki razmak mora biti da bi srafovi legli kako treba.
@iwanho ja nikad ne vucem cok sem ako je testera bas skroz hladna.. Ako je i mlaka upali posle 2-3 maks regularna povlacenja..
A ti potegnes cok pa ga vratis pretpostavljam da bi ukljucio polugas ?