Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne, ipak je Stihl MS462 konkurencija..Ako te dobro razumem, tebi je glavni problem što Vilidžer nema da ponudi testeru od 1000€.
Ukoliko je tvoje mišljenje da je tvoja testera dovoljno dobra za tvoje potrebe nevidim nikakvu potrebu za bacanje jedne hiljadarke evara na nešto što ti ne daje nikakav benefit i poboljšanje.
Inače, pandam H372 kod štila je ms440, ali mislim da nje više nema u ponudi.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
druze ko ti je to doneo iz orlovataKonkretno ovo na slici je donešeno iz Orlovata. Tako da je Tamiš....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Pogledaj snimak i šta ljudi kažu pa ce ti se samo kazati dali je dobra kupovina.Pokušavam da shvatim šta je najbvolja kupovina za moj novac, u odnosu na potrebe.
Sve 5.
Moglo je baš u krajnjoj nuždi. Kroz mašinu prolazi max 90 cm, zato mora prvo motorkom da se preseče na pola po dužini, onda viljuškar da se polutka postavi u mašinu... dosta zaj...n posao, a pri tome najviše stradaju leđa.... Sve u svemu ne može se posle naplatiti ta muka.Mislim da se iz onih trupaca moglo izvući dobre daske, jedino ako nemaš mašineriju za tu veličinu trupaca..
Ja imam 572xp i mislim da to nije najbolja kupovina za tebe.Pokušavam da shvatim šta je najbvolja kupovina za moj novac, u odnosu na potrebe.
Sve 5.