E ima i toga mirosti,bas sam to hteo reci...obicno `pecaju` na manja pakovanja,kad saberes cenu 2 od 500 to od 1L cak ne ispadne skupo\skuplje puno.Imam jos malo od motula 5102t ako se secam bilo 850 dinara sad verovatno skuplje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Upravo...kad god naletim u Austriji na akciju litarskog Castrola i obavezno kupim...slikaću orman gde sam navukao par litara.Ja za dvotaktne mašine kupujem isjljučivo ulja koja proizvode brendirani proizvođači ulja.
Castrol, Divinol, Fuchs, Addinol, itd, itd..
Em jeftinije, em ne razmišljam šta je ko prepakivao i lepio etikete. Uvek litarska pakovanja..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Testera mora da bude laganija, da ne otkida kičmu . Mora da ima snagu da obara bukova i ostala stabla prečnika i do 1m. Nisu sva takva, ali postoje stare bukve koje u predelu panja imaju tu dužinu.Stara i pouzdana H365 ili 372 ti je sasvim dovoljno za to što tražiš, jedino je jeftinije od zacrtane tauzenke..
Nije to 1m. Poneko, baš staro stablo. U proseku je oko 50-70cm u prečniku.Onda ti je 365/372 premala. Bojim se da te sleduje dosta teža testera za drveće do metar prečnika.
Recimo ja imam mač od 75cm, koji montiram na h365 kada treba nešto baš debelo da se preseče. Testeri nije baš sve jedno ali za taj rez-2 kada mač od 50 nemože da domaši, taj od 75cm odradi posao.Testera mora da bude laganija, da ne otkida kičmu . Mora da ima snagu da obara bukova i ostala stabla prečnika i do 1m. Nisu sva takva, ali postoje stare bukve koje u predelu panja imaju tu dužinu.
Hvala ,75.900.