Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prvo se šteluje H tj visoki obrtaji pa tek onda L,a T se šteluje tek na kraju.Ako obrce lanac dok trazis najvise obrtaje na L onda smanjis ih na T pa onda kad nadjes gde najbrze radi L tu stanes i odvijes L za 1\4 kruga-nije to egzaktno mozda treba jos 1\8 ili 1\16-gde primetis da je tek malo usporila `spala` sa tih najvisih obrtaja pa posle T prestelujes.Ako se to ne desava mozda je nesto drugo u pitanju.
Koji je ovo Solo...647 ?Мало се радило, од кад сам променио мембране на карбуратору ради као сат.![]()
Послато са M2004J19C помоћу Тапатока
Ako su potpuno ispravni naravno da možeš možeš. Ako nisi vešt u stavljanju ležajeva dok nabiješ te Kineske mogu biti u gorem stanju nego ovi sad.Ljudi, resen problem. Semerinzi su bili katastrofa. Radi kao sat!
Sad se javio drugi "problem"Kupio sam komplet lezajeve i semeringe i zamenio. Stari semerinzi su katastrofa ali lezajevi su super, nigde lufta. Da li mogu da zamenim samo semeringe na starim lezajevima i da imam rezervu? Ipak su oni original a ove sto sam uzeo su vrv neki kinezi...
A zašto ne bi moglo ako su dimenzije odgovarajuće. U kompletu ih prodaju jer se uglavnom menja sve, a i da uvale nešto. E sad tvoje pitanje je dobro. Da li menjati stari, kavalitetan, ispravan ležaj sa novim lošijim. Ja bih rekao ne.Ostace ovi kinezi i lezaj i semering jer su isli u kompletu, to je bilo lagano za namestiti. Ostaje pitanje da li mogu novi semerinzi na stare originalne lezajeve...?
U ovlascenim servisima svakako prodaju samo komplet i cena je ubi boze.
Fals vazduh sa semeringa je definitivno bio kvar.
Sto posto. Ma u ruci dok ih drzis tezi su. To sve govoriTi original ako su dobri verovatno ima da nadzive te nove zamenske.