Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prvo se šteluje H tj visoki obrtaji pa tek onda L,a T se šteluje tek na kraju.Ako obrce lanac dok trazis najvise obrtaje na L onda smanjis ih na T pa onda kad nadjes gde najbrze radi L tu stanes i odvijes L za 1\4 kruga-nije to egzaktno mozda treba jos 1\8 ili 1\16-gde primetis da je tek malo usporila `spala` sa tih najvisih obrtaja pa posle T prestelujes.Ako se to ne desava mozda je nesto drugo u pitanju.
Koji je ovo Solo...647 ?Мало се радило, од кад сам променио мембране на карбуратору ради као сат.
Послато са M2004J19C помоћу Тапатока
Ako su potpuno ispravni naravno da možeš možeš. Ako nisi vešt u stavljanju ležajeva dok nabiješ te Kineske mogu biti u gorem stanju nego ovi sad.Ljudi, resen problem. Semerinzi su bili katastrofa. Radi kao sat!
Sad se javio drugi "problem" Kupio sam komplet lezajeve i semeringe i zamenio. Stari semerinzi su katastrofa ali lezajevi su super, nigde lufta. Da li mogu da zamenim samo semeringe na starim lezajevima i da imam rezervu? Ipak su oni original a ove sto sam uzeo su vrv neki kinezi...
A zašto ne bi moglo ako su dimenzije odgovarajuće. U kompletu ih prodaju jer se uglavnom menja sve, a i da uvale nešto. E sad tvoje pitanje je dobro. Da li menjati stari, kavalitetan, ispravan ležaj sa novim lošijim. Ja bih rekao ne.Ostace ovi kinezi i lezaj i semering jer su isli u kompletu, to je bilo lagano za namestiti. Ostaje pitanje da li mogu novi semerinzi na stare originalne lezajeve...?
U ovlascenim servisima svakako prodaju samo komplet i cena je ubi boze.
Fals vazduh sa semeringa je definitivno bio kvar.
Sto posto. Ma u ruci dok ih drzis tezi su. To sve govoriTi original ako su dobri verovatno ima da nadzive te nove zamenske.