Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa eto, jos su ovi ''majstori'' stelovali testeru pre nego sto je dosla kod mene, nasuli su goriva i stavili mac i lanac i navodno ustelovali..
Ono stvarno deluje kao da se istopilo, niti ono ima sta da probije onako niti moze, sad kada Mirosti napisa ovo za povratni plamen, nadjoh : ''it happens when you start a chainsaw, it gives back. The flash in the cylinder occurs before the piston has reached top dead center and the exhaust goes to the carburetor. It could also be because of the candle.''
U principu desi se da svecica okine u cilindru pre nego sto klip dodje u krajnji gornji polozaj i izduv ode kroz karburator..
Nemam pojma, ali mozda je treba jos malo ustelovati i onako mi od prvog trenutka kako sam rekao ne deluje da je onaj ler idealan. Imam tahometar izmericu bas da vidim sta kaze. Za sad cu navuci svilenu carapu da vidim sta se desava da ne stavim novi filter a da ga progori.
@iwanho zato sto se na taj nacin uredjaj vise opterecuje, a nisam hteo da ga forsiram dok ne potrosi 10- setak rezervoara, to sto kazes je tacno ali je svakako samo na pocetku reza gde testera dolazi u vertikalni polozaj, posle je svakako pustim pa sama ide u drvo ne navaljujem..
@iwanho zato sto se na taj nacin uredjaj vise opterecuje, a nisam hteo da ga forsiram dok ne potrosi 10- setak rezervoara, to sto kazes je tacno ali je svakako samo na pocetku reza gde testera dolazi u vertikalni polozaj, posle je svakako pustim pa sama ide u drvo ne navaljujem..
Skini svecicu i pogledaj kako boja deluje cisto informativno, verovatno je dovoljno radila da je oboji.Ako planiras da izmeris tahometrom javi sta bilo mada sam prilicno siguran da je H dobar. 5:04\5:05 se cuje kad je rasterecena kako zvuk promenila V`R`R`R` kad krenula unazad-cak i savrseno treba da je.
Lanac kod rezanja na donjoj strani vodilice uvijek u rezu privlači pilu prema drvetu, neovisno pod kojim kutem se reže. Ti si to sprečavao rukama, a moj prijedlog je da se pila kandžom osloni na drvo. Opterećenje zavisi od pritiska okomito na rez i oštrine lanca i po meni nema veza jel se kao pripomoć koristi, ili ne koristi kandža.
Svatko radi kako želi, samo mi žao da se optrećuješ više nego je potrebno.