Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa nemožeš da se rašiš vakuma. Po tom pricipu vuče gorivo u karburator. Verovatno ti mebrana pravi problem.Zna li neko kako da resim problem pravljenje vakuma u rezervoaru za gorivo, cim napravi vakum pocne da zeza.Ima li onaj nov cep rupicu, da li pasuje na stare testere?
Kako je onda pre radila, odusak mora da ima negde ako nema rupica na cepu onda ima jos jedno crevce iz rezervara koje izlazi negde kod karburatora pa potrazi njega i vidi sta je problemPa nema je Barbula sta da ocistim.Jedino da zamenim li da izbusim cep.
Nevezno za temu.Čestitam na kupovini, testera lepo izgleda iako ja nisam fan ne marke.
Vidim da je vodilica profesionalna sa promenljivim vrhom.
4,8 je ispravna turpija za 3/8 lanac.
Na stihl-u je katalizator mogao da se izvadi kada se otvori poklopac auspuha. Proveri dali je tako kod tebe. Ako se nemože izvaditi, ja ga nebih uništavao, nego bih kupio drugi auspuh a taj ostavi možda nekada zatreba, ili ga možeš prodati.
Koja je to testera koju si slikao pored?
8,7 . A kako to da voziš ispod 2000 obrtaja, ne možeš i da hoćeš. Traži da stisneš gas? Sa današnjim cenama goriva mislim da bi registracija i uvoz iz Amerike u stvari bile mala stavka ako se porede sa tim što bi dao kad hoćeš da ga provozaš i napuniš rezervoar odma nakon te kraće vožnje.Tako je Dodž Čardžer, R/T verzija (for road and terain).
Big block 8,7.. Za matore dečake..
Ne valja ler nikako...najveći problem online kupovine je servis...ne znam kakav račun imaš, ali novo je novo i mora da radi sve kako treba.Petljati sam uvek možeš, ali kako nisi kupio neko smeće, morao bi ovl. serviser da je našteluje kako treba,
Pre neki dan decko prica, kupio novu Stihl ms 310, prvi put je upalio i ne radi lepo.Cujem ja da on ne valja a sve se nadam da ce doci sebi kada se masina razradi..
Medjutim izgleda da nije tako.
Fiskalni racun klasicni kao u prodavnici + garantni list od ovlascenog uvoznika.
Izgleda da cu morati kod najblizeg ovlascenog koji je na 20km od mene, ne moze siroma da oporavi pa to ti je.