sova
Član
Nisam pipetu nigdje pomenuo, (a jel' ti mjesavinu pravis ''od oka''), niti sam rekao da nesto bacam.Nisam ništa rekao za održavanje, nego za pravljenje mešavine pipetom i bacanje "stare" mešavine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam pipetu nigdje pomenuo, (a jel' ti mjesavinu pravis ''od oka''), niti sam rekao da nesto bacam.Nisam ništa rekao za održavanje, nego za pravljenje mešavine pipetom i bacanje "stare" mešavine.
Drago mi je da ste zadovoljni....tu sam da pomognemUp date. Za vikend sam isekao oko 5 kubika lepo složenih drva plus granje. Znači obaranje stabala, seckanje grana, cepanje. Testera radila bez greške. Svaka čast za majstor Brkina.
Krstio danas ovu moju. Jes da je kineska ali štekće.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Evo kada je kupljena. Malo je prljava, možda zato daje takav utisak....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Pre 4-5 godina sam ja bio pred dilemom šta uzeti kada su u pitanju male testere...premišljao se između (pogađate ?) STIHL-a i Husqvarne...Odluka je otišla u sasvim drugom pravcu Oleo-Mac...za te iste pare dobije se jača mašina, konstrukcijski bolje rešena...Po meni su 937 i 941 bolje rešenje...Za sve ovo vreme nju skoro najviše i koristim i do sada bukvalno nisam ni svećicu zamenio...Od "održavanja" dobija redovno čišćenje kompresorom i to je sve.Kada bih danas birao, uradio bih isto.Ali kako pišeš da je matori već odlučio, onda nek' je srećna kupovina.