Neverovatno, ovi iz Oleo Mac-a kazu : ''Ispravna je testera, moguće je da niste dobro namestili što je jedna od “zamki” kupovine putem interneta, probajte ponovo da postavite vodilicu lanca I lanac. Jedino što mogu da Vam pomognem je da dođete kod nas u servis da Vam objasnimo kako se pravilno montira.''
Kao da lanac moze da se postavi nakrivo u lancanik.. cuj filozofije.. lanac upada u lancanik kako treba i to je to pokusao sam tri puta ne moze on da udje na pola ili ne znam ni sam kako ili je usao ili nije usao.. cim se lepo okrece to je to.. pitanje je samo sta ovde nije u redu, mozda treba testera da se razradi malo i lanac malo da se istegne sto rece ovaj covek sa YT.
Korak je dobar, lanac je Oregon 95VPX072XS sto dodje prema oznaci :
More Info
No code has to be inserted here.
Sa cim se poklapa u uputstvu..
Inace testera je dosla sa tragovima korozije u samom auspuhu kao i na jednom delu spolja, vidi se da je nova nije sipano niti je koriscena, originalna ambalaza.. mora da je od stajanja.
Kao da lanac moze da se postavi nakrivo u lancanik.. cuj filozofije.. lanac upada u lancanik kako treba i to je to pokusao sam tri puta ne moze on da udje na pola ili ne znam ni sam kako ili je usao ili nije usao.. cim se lepo okrece to je to.. pitanje je samo sta ovde nije u redu, mozda treba testera da se razradi malo i lanac malo da se istegne sto rece ovaj covek sa YT.
Korak je dobar, lanac je Oregon 95VPX072XS sto dodje prema oznaci :
More Info
No code has to be inserted here.
Sa cim se poklapa u uputstvu..
Inace testera je dosla sa tragovima korozije u samom auspuhu kao i na jednom delu spolja, vidi se da je nova nije sipano niti je koriscena, originalna ambalaza.. mora da je od stajanja.