Ako nije bilo ranije problema sa njom, za mene je to ok.
Nasa h61 isece u proseku oko 35m³ godisnje, ne racunam seckanje obala i tako za sitne stvari, do skoro je bila jedina testera u nasem domacinstvu.
Pre 5-6 god desilo mi se u radu da se ugasi sama sto se prvi put desilo.
Upalim i nastavim presecati, ali culo se zveckanje neko, pomislio sam da se odvio sraf od auspuha sto se pre toga nedavno desilo.
Ali ubrzo se ugasila opet, bio sam uporan pa je upalio i nastavio sve dok se sledeci put nije ugasila.
Vise se motor nije mogao okrenuti, pomirio sam se da je zaribala.
U Husqvarna servisu je popravljena, parce kosuljice lezaja radilice je podletelo pod klip i zaustavilo motor.
Nov klip, karika i lezaji radilice tad kostalo 5 crvenih, hilzna ostala stara jer je po recima majstora iz servisa neogrebana.
Za mene je to super, a masina i dalje ima neverovatnu kompresiju.
I ja sam ozbiljno razmisljao sad kad sam trebao kupiti ovu h445 da li da ostanem pri istom brendu ili da uzmem masinu od Stihl-a.
Sve moguce kanale na YT sam pregledao i na kraju zakljucio da je to sve manje vise slicno samo ko sta vise voli i koji serviser koji brend vise forsira verovatno iz licnih interesa.
Neku veliku prednost jedan brend u odnosu na drugi ne moze da ima po svim recenzijama i testovima sto sam pogledao.
Kvalitet je odlican u svakom slucaju.
E sad iskreno ja sam se radije odlucio za H jer je vec imamo i zadovoljni smo, drugi razlog je to sto je made in Swiden a Stihl made in Cina.
Ne sumnjam da ne bi dobro radila ta testera ali ne volim nista gde pise made in Cina, ovako mi je savest mirna
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока