Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
glavom i bradomA тииии си 'тицо...!
Виђао сам то "делови 0-24" лопатајући по КП, али мислим да нисам окренуо твој број видевши тамо нешто што ми треба. Контактирао сам те овде преко порука да ми напакујеш одређену дужину 3/8" ланца за моју "еклектричну" тестеру, што си у урадио и послао га. Ако си слао у Сакуле и више пута је то било на једно име, сигуран са да то си слао у мој комшилук, јер имам једног који ради са тестерама, косилицама, тримерима и осталом техником погоњеном малим моторима.jel smo saradjivali?..slao sam dosta robe za Sakule
Za hladan start i bez goriva u karburator u to je ok. ( nema goriva u karburaturu treba na navuć ), kad bi imao pumpicu i palcen tri ili četiri puta napumpao gorivo ne bi toliko porezao.moram 5 do 10 puta da povučem da bi upalila
Ako ne moraš ne kupuj ali to je samo tvoja odluka , ljudi mogu napisati svoja iskustva i mišljenja pa ti onda odluči, dakle to je čista Kineska proizvodnja jedna testera sa više imena.vilager 380,410 ili agm 5400
Servisi su skupi ruke majstora u HR dijelove je uvoznik dužan držati 7 god po zakonu nakon toga tražiš po rijetkim trgovinama ili web kupovina. Kod nas nisu omiljene nužno samo ako ne može drugačije.delova kojih ima ko pleve.
Oleomac je prva testera koju sam ja kupio, kineske je kupovao otac .Post je u najmanju ruku korektan i nadasve dobronameran...međutim, logično se nameće pitanje;
Ako su to testere za 10 - 20 m3 godišnje, pa plus poseduješ dva komada, šta traži tu Oleo Mac? (uzgred, moje mišljenje da je sam taj gs 37 je dovoljan i pouzdan za domaćinstvo)
Uzeo sam agm,pa kako bude.hvala na odgovoru i velika gorica.za par koriscenja godisnje bice verovatno ok.garancija je 3 godine.Da , sve su to testere iz jedne ili dve kineske fabrike, različito brendirane. Ima baš jeftinih, nepoznatih brendova, a ima i malo skupljih i poznatijih: villager, agm, womax, demon...
Ne mogu da se mere sa najboljima i ne mogu se koristiti kao profesionalan alat, ali, uz razumno korišćenje, ne moraju nužno biti loše. Na ovom forumu su dosta popljuvane, mahom od ljudi koji rade profi i koji koriste profi alate. Te testere i nisu tome namenjene.
Smatram da su za kućnu povremenu uootrebu sasvim ok. ukoliko korisnik zna šta i kako i ako "čuje" mašinu.
Pisao sam ranije da i sam posedujem 2 kineske, jednu iz 2008. a drugu iz 2010.
Obe koristim za svoje potrebe i dan danas i potpuno su ispravne. Od prošle godine imam i oleomac gs 37, koja je po specifikaciji iste snage kao i ove dve kineske ( 2,4 ks) ali imam utisak da je slabija. Imao bih dosta da napišem o ovim kineskim, jer ih dugo koristim, ali suština je da su to solidne testere za 10-20 m3 godišnje, pogotovo uzimajući u obzir cenu same testere i cenu rez. delova kojih ima ko pleve. To je amaterski alat i takva moraju biti i očekivanja i način upotrebe.
Hvala,model je 5400...pre sam koristio stilovu 023...uz masinu sam dobio famovo ulje za lanac i oregonovo za mesavinu.Neka je sa srećom.
Koji tačno model si kupio?
Napiši svoje utiske kad je isprobaš i malo upoznaš. Jel si već imao/koristio neku ranije?
Ako jesi biće ti lakše da imaš sa čim da uporediš.
Prvo je razradi na prazno. Nemoj odmah da je opterećuješ. Mešavinu nemoj ispod 2,5%, može i 3%, naročito u početku.
Lanac da bude uvek dobro naoštren i nema zime ,
Za kineske najviše koristim dvotaktol Fam duotakt mineralni. Za oleomac: stihl ili oregon ulje.
Dobro držimo palčeve za dobar rad.Uzeo sam agm
Koje crveno ili zelenooregonovo za mesavinu.