Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naši stari nekad prije bar kod mene uvijek su kupovali samo jednu i to jaču sa njome rušili u šumi, stare šljive u šljivaru sve cijena za dobru i dugovječnu STIHL testeru da je imaš za života uz povremenu upotrebu uvijek je bila 1000 ojra Danas je to sve drugo vlada besparica pa ljudi se nažalost snalaze kako mogu, sigurniji je rad u šumi sa jačom testerom nego slabijom ali eto opreza nikad dosta pa pomalo ono što imaš.ako moraš imati jednu testeru
Sa 5-6 godina isao nocu za prikolicom da zavijam vint niz brda, kada sam posao u 5-i razred, moze se reci da sam vec bio ne iskusan ali iskusen u izvlacenju trupaca traktorom, a motorka vec sa nekih 12 pa nadalje... prvi put sam sam terao traktor prvi osnovne od njive do kuce itd... dobro stojim na nogama do sad, a bilo je i gresaka ne kompletno mojih, vuca drveta preko koturace da padne ka putu, medjutim padne ka -pored traktora i izleti suvarak dukacak par metara sreca prvo bocno udari u zadnju gumu a mene sine vrh pored same kicme, tada imao 13 godina....Ne znam ljudi, meni i dalje nije jasno sta je onaj "strucnjak" hteo i kojom se tehnikom sluzio.
Ja sam inace od 11-te godine u sumi nosio metar, vodu i sklanjao grane. Jedno 7 godina tako dok nisam dobio majstorsko pismo i poceo da radim sa motornom testerom.
Sto ne kupus HusqvarnuMoja 180tka opet neće da upali. Izem je više.
Jesi li od početka imao problem sa paljenjem? Moja je zezala od samog starta, moram 5 do 10 puta da povučem da bi upalila. Posle pali bez problema kada se ugreje. Nisam je reklamirao jer je koristim samo par puta godišnje.Moja 180tka opet neće da upali. Izem je više.
100 puta me zezala nešto.Jesi li od početka imao problem sa paljenjem? Moja je zezala od samog starta, moram 5 do 10 puta da povučem da bi upalila. Posle pali bez problema kada se ugreje. Nisam je reklamirao jer je koristim samo par puta godišnje.
Plus njiva, vila i motika...Sve ti je to zivot Krematore. Ovo sto rekoh od 11-te godine to mi je aktivno i to racunam, a ono povremeno kako kad pre toga ne racunam.
Obično je odnesem.Kako je posle upalis ili je mozda nosis u servis?
Odlicno, nisam ga jos ofarbao i uradio rucku za komandu, imam jos dve nedelje u kasarni u leskovcu, vulinova vojna obuka, sad sam blizu tebe...To da ne spominjemo, ipak je tema o testerama. Nego, kazi mi kako sluzi cepac?
Sta ti kazu, sta bude problem?Obično je odnesem.