Jel ima neko husqvarnu 120 mark2 ili 130 kakva su vam iskustva, u rangu je sa ms180
Ne mogu se porediti...
120ka
mlitava,tunjava...sklona crkavanju elektronike...uljne pumpe i karburatora cak i dok je u garanciji....dobra je samo za majstore koji hoce da se prime da je rade....neverovatno koliko su lose za servisiranje...em komplikovane em ne kvalitetna plastika
vise puta sam pisao da sto se tice tih manjih testera samo stihl 170/180...stara tehnologija proverena
svi lanci su sa kotura...stihl lanac nema kopija...prodajna cena lanca od 25 zuba je 1250din...ili 50din po zubu...razlike u ceni zavise od prodavca...to se desava i nije nista novo
recimo mi prodajemo stihl lance po 50 din a u obliznjoj radnji je 58 din zub
znam dosta ljudi koji daju i manje od 50din jbg imaju puno zalihe
tako vam je i za ulje...cena ulja male flasice je bila 100 dinara....i smo se drzali tog......neki su prodavali po 90 jel su imali puno na zalihama....a neki bogami i po 140/180..sve je to trgovina
dobrodol- ne odgovara ni od jedne....ali uz neisplativo igranje moglo bi da se uradi sa klipom od stihl 021 ili fs350
kazem igranje jel verovatno neka od visina klipa nije ista...onda ili struzi cilindar od dole ili pravo lim da bi ga podigao itd
radio sam to na mojoj dolmar 112..stavljao klip od 116 sa dve karike...razlika u visini od bolcne do cela je bila 3mm...pa struzi klip za 1,5mm i podizi cilindar za 1.5mm..krati usisnu stranu klipa za 1.5mm....
radio sam to iz razloga sto mi je cilindar bio bas potrosen a novi dali zamenski ili original nema....a drug tata vise voli tu 112 nego nas cetvero brace...zimus sam skinuo to sve i poslao cilindar na hilznovanje 50e i originalni klip i zavrsio pricu.,,,radi kao nova