Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko bi kostala takva prepravka, odnosno delovi??MS290 je dobra samo kada joj se stavi klip/cilindar od 390. Paše sve 'šraf na šraf'.
Tek tada može da se izvuče i blizu 5 konja i onda bude skoro kao ms440.
Naravno, treba pojačati i pumpu za ulje, ali to je već druga tema..
Mirko, savetovao bih ti da se polako oslobodiš tog Solo-a i kupiš S034s/036 ili H365/372..
Zapali ih onda na prolece .... rusio ja velike topole prosle godine, neke su bile i velike i doobro nagnute, vadio sam manji iver pa ubadao sa obe strane tako da mi sa kontra strane ivera ostane meso jedno 7-8cm da drzi drvo da ne pukne, i posle samo secnem to stojeci sa strane i ono ljosne, jbm li ga imam veeeliko iskustvo u sumi, nisam profesionalac ali tako mi se cinilo da je iole pravilno mozda, uglavnom proslo je bez problema.... uvek kada se sece sa kontra strane ivera stoji se sa strane!!!!! ukoliko je drvo deblje od duzine maca sa jedne strane ga zasecem da moze sa druge mac da dohvati a da stojim pored a ne iza drveta...Треба да рушим две велике тополе сад сте ме истраумирали са овим видеом...
Nemoj da angažuješ ove Pere Kojete Super Genije niti da radiš kao oni i nema problema.Треба да рушим две велике тополе сад сте ме истраумирали са овим видеом...