Sloba31
Član
Treba mi preporuka za neku malu, laku testeru za okresivanje grana i orezivanje voca. Vidim da MS180 ima 3,9 kg bez reznog alata. Da li je to najlakse sto se moze naci na nasem trzistu a da vredi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda neka jednorucna, mislim da su lakse od 180-keTreba mi preporuka za neku malu, laku testeru za okresivanje grana i orezivanje voca. Vidim da MS180 ima 3,9 kg bez reznog alata. Da li je to najlakse sto se moze naci na nasem trzistu a da vredi?
Postoji jos modela,ja imam 020T a vidjao sam i drugeJrdnoručne Stihl imaju četiri modela
Stihl MS 151 TC - E
Stihl MS 193 TC -E
Stihl MS 194 TC - E
Stihl MS 201 TC -E
Od 1,5 do 2,4 ks
Od kg 2,6 do 3,7 kg .
Sad je kod mene pravi zvrcakJa sam neko vreme koristio ms192t.
Dosta oštrija od ms170.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Nije valjda ona sto si je kupioSta konkretno ovo znaci ?
''Stublina i klip imaju sitnih riseva''
Ne proizvodi se više, početak bio 15.11.1993 kraj 15.11.2000 to je bila serija 1129, sad je serija 1137Postoji jos modela,ja imam 020T
Ima nešto bolje tehničke podatke, 1,3 kW ( 1,8 PS)ms192t.
To bi trebala biti Dolmar 122 S stara Dolmarica jak stroj, imaš malo fotografija ali sam potražio malo Internet mislim da je to to ili smo blizu.Dolmar ( ne znam ni oznaku